• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Effect of Garlic and Ginger Supplementation on Broiler Performance » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Effect of Garlic and Ginger Supplementation on Broiler Performance

ISBN-13: 9783659565465 / Angielski / Miękka / 2014 / 120 str.

Rehman Zaib-Ur-;Haq Ahsan Ul
Effect of Garlic and Ginger Supplementation on Broiler Performance Rehman Zaib-Ur- 9783659565465 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Effect of Garlic and Ginger Supplementation on Broiler Performance

ISBN-13: 9783659565465 / Angielski / Miękka / 2014 / 120 str.

Rehman Zaib-Ur-;Haq Ahsan Ul
cena 245,00
(netto: 233,33 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 245,00
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Constant genetic improvement in broiler strains resulted in continual progress in poultry industry. At the same time increased concerns over food safety, resistance in bacteria, environmental contamination and general health risks have made the trend towards alternative strategies to manage and feed poultry without reliance on antibiotics. That is why we used the garlic and ginger in the broiler ration to elaborate its effects on the performance, immunity, blood and meat parameters. Based upon this research it can be concluded that supplementation of garlic and mixture of garlic and ginger can increase red blood cells, hemoglobin, lymphocyte percentage, immunity against viral diseases, high density lipoprotein, protein content and decrease the total serum cholesterol, triglyceride, low density lipoprotein and fat content of meat. In this way garlic and ginger can be used to boost immunity, improving the meat quality and lowering the bad cholesterol of blood.

Constant genetic improvement in broiler strains resulted in continual progress in poultry industry. At the same time increased concerns over food safety, resistance in bacteria, environmental contamination and general health risks have made the trend towards alternative strategies to manage and feed poultry without reliance on antibiotics. That is why we used the garlic and ginger in the broiler ration to elaborate its effects on the performance, immunity, blood and meat parameters. Based upon this research it can be concluded that supplementation of garlic and mixture of garlic and ginger can increase red blood cells, hemoglobin, lymphocyte percentage, immunity against viral diseases, high density lipoprotein, protein content and decrease the total serum cholesterol, triglyceride, low density lipoprotein and fat content of meat. In this way garlic and ginger can be used to boost immunity, improving the meat quality and lowering the bad cholesterol of blood.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Weterynaria
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783659565465
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
120
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Mr. Zaib-Ur-Rehman has completed his B.Sc (Hons) and M.Sc (Hons) Poultry Science in 2009 and 2011 respectively from the University of Agriculture Faisalabad, Pakistan. Currently, he is working as a lecturer of Poultry Science at PMAS Arid Agriculture University Rawalpindi, Pakistan.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia