• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Efecto del Ultrasonido y Bioactividad de una bebida probiótica » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Efecto del Ultrasonido y Bioactividad de una bebida probiótica

ISBN-13: 9786202097871 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 216 str.

Luis Ramiro Chacón Gurrola
Efecto del Ultrasonido y Bioactividad de una bebida probiótica Chacón Gurrola, Luis Ramiro 9786202097871 Editorial Académica Española - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Efecto del Ultrasonido y Bioactividad de una bebida probiótica

ISBN-13: 9786202097871 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 216 str.

Luis Ramiro Chacón Gurrola
cena 312,66
(netto: 297,77 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 312,66
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

El presente libro representa un panorama científico con respecto a la evaluación, estandarización, caracterización y bioactividad del kéfir, una bebida probiótica originada en las montañas del Cáucaso, el Tíbet o Mongolia, la cual es considerada como la champaña de los productos lácteos cultivados y que se diferencia de otros productos ya que contiene una microflora mixta confinada a una matriz de "granos de kéfir", por lo que la fermentación es el resultado de la actividad metabólica de más de dos especies de microorganismos.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Science > Chemia
Wydawca:
Editorial Académica Española
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9786202097871
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
216
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.24
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

El autor nació el 8 de abril de 1984 en la ciudad de Chihuahua, Chih, México. Del 2004 al 2009 realizó sus estudios de Ingeniería Química. Del año 2011 al 2013 cursó su Maestría efectuando su desarrollo experimental en la Ciudad de Santiago de Chile. Del 2013 al 2017 efectuó sus estudios de Doctorado en la Facultad de Zootecnia y Ecología.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia