• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Edible Coatings and Films to Improve Food Quality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Edible Coatings and Films to Improve Food Quality

ISBN-13: 9781138198937 / Angielski / Miękka / 2016 / 460 str.

USA) Florida Winter Haven Elizabeth A. Baldwin (USDA-ARS;Robert Hagenmaier (USDA/ARS Citrus and Subtropical Products ; USA) Hood River Jinhe Bai (Oregon State University
Edible Coatings and Films to Improve Food Quality Elizabeth A. Baldwin (USDA-ARS, Winter Haven, Florida, USA), Robert Hagenmaier (USDA/ARS Citrus and Subtropical Products 9781138198937 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Edible Coatings and Films to Improve Food Quality

ISBN-13: 9781138198937 / Angielski / Miękka / 2016 / 460 str.

USA) Florida Winter Haven Elizabeth A. Baldwin (USDA-ARS;Robert Hagenmaier (USDA/ARS Citrus and Subtropical Products ; USA) Hood River Jinhe Bai (Oregon State University
cena 483,79
(netto: 460,75 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 478,50
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Since the publication of the first edition of this text, ever-increasing coatings research has led to many developments in the field. Updated and completely revised with the latest discoveries, Edible Coatings and Films to Improve Food Quality, Second Edition is a critical resource for all those involved in buying, selling, regulating, developing, or using coatings to improve the quality and safety of foods. Topics discussed in this volume include:

  • The materials used in edible coatings and films
  • The chemical and physical properties of coatings and how the coating or film ingredients affect these properties
  • How coatings and films present barriers to gases and water vapors
  • How coatings and films can improve appearance, or conversely, result in discoloration and cause other visual defects, as well as how to avoid these problems
  • The use of coatings and films on fresh fruit and vegetables, fresh-cut produce, and processed foods
  • How to apply coatings to various commodities
  • How coatings can function as carriers of useful additives, including color, antioxidants, and flavorings
  • Regulation of coatings and coating ingredients by various governing bodies
The information contained in this volume is destined to encourage further advances in this field for food and pharmaceutical products. Aggressive research into these products can help to reduce plastic waste, improve applications, lead to greater efficacy, and make regulatory decisions easier in a global climate ultimately resulting in economical, heightened quality of food and pharmaceutical products."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138198937
Rok wydania:
2016
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
460
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
23.423.4 x 15.6
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Introduction. Protein-based films and coatings. Edible coatings from lipids, waxes, and resins. Polysaccharide coatings. Gas-exchange properties of edible films and coatings. Role of edible film and coating additives. Coatings for fresh fruits and vegetables. Coatings for minimally processed fruits and vegetables. Applications of edible films and coatings to processed foods. Application of commercial coatings. Encapsulation of flavors, nutraceuticals, and antibacterials. Overview of pharmaceutical coatings. Regulatory aspects of coatings.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia