• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

EFFECT OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON TURKEY MEAT QUALITY » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

EFFECT OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON TURKEY MEAT QUALITY

ISBN-13: 9786208224004 / Angielski / Miękka / 2024 / 72 str.

RAJKUMAR RAMASAMY
EFFECT OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON TURKEY MEAT QUALITY RAMASAMY, RAJKUMAR 9786208224004 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

EFFECT OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON TURKEY MEAT QUALITY

ISBN-13: 9786208224004 / Angielski / Miękka / 2024 / 72 str.

RAJKUMAR RAMASAMY
cena 196,82 zł
(netto: 187,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

The effect of modified atmosphere (80 per cent oxygen + 20 percent carbon dioxide) packaging (MAP), vacuum packaging and aerobic packaging on fresh and stored turkey meat quality at 4 + 1oC was studied. The quality parameters like colour, odour, pH, water holding capacity (WHC), extract release volume (ERV), thiobarbituric acid (TBA) number and tyrosine value (TV) and microbial qualities of fresh and packaged meat samples were analysed at different storage period and discussed. The highest Munsell colour-hue, value, chroma, WHC and TBA number were discerned in samples packaged under modified atmosphere. ERV was lower in MAP samples than vacuum packaged samples. TV, drip loss, odour score, total viable count (TVC) and anaerobic counts were the lowest in samples packaged under modified atmosphere. Based on the findings turkey meat could be conveniently stored upto twenty one days under modified atmosphere packaging and under vacuum with out affecting the quality.

Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Horticulture
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786208224004
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
72
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia