• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

E. Coli: A Practical Approach to the Organism and Its Control in Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

E. Coli: A Practical Approach to the Organism and Its Control in Foods

ISBN-13: 9780751404623 / Angielski / Miękka / 1999 / 208 str.

C. Bell; A. Kyriakides
E. Coli: A Practical Approach to the Organism and Its Control in Foods Bell, Chris 9780751404623 BLACKWELL SCIENCE LTD - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

E. Coli: A Practical Approach to the Organism and Its Control in Foods

ISBN-13: 9780751404623 / Angielski / Miękka / 1999 / 208 str.

C. Bell; A. Kyriakides
cena 338,63 zł
(netto: 322,50 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 335,16 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Recent outbreaks of fatal food-borne illness associated with Vero cytotoxin-producing E.Coli (VTEC) have highlighted the need for thorough and coherent information to be provided to the food industry.
The book details the causes of selected incidents and assesses the lessons that can be learnt from them. It examines the characteristics of E.Coli and VTEC and identifies factors which make foods susceptible to contamination by these pathogens. Specific product sectors are used to indicate practical measures that can be applied to control VTEC in foods and minimise its potential to cause harm to the consumer. It also provides guidance in selecting effective sampling plans and test methods to monitor and detect the organism and offers pragmatic advice on action taken when the organism is detected during monitoring programmes.
This information is designed for use by the food industry, particularly personnel working in manufacturing, safety and quality control. It will also be useful for Environmental Health Officers and food research institutions.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Microbiology
Wydawca:
BLACKWELL SCIENCE LTD
Seria wydawnicza:
Practical Food Microbiology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780751404623
Rok wydania:
1999
Numer serii:
000309840
Ilość stron:
208
Waga:
0.28 kg
Wymiary:
23.62 x 15.75 x 0.86
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Foreword. .

1. Background.

Introduction.

Taxonomy of E. coli.

Illnesses caused by E. coli.

Sources of E. Coli..

2. Outbreaks: causes and lessons to be learnt.

Introduction.

Coked meat products: Scotland.

Mettwurst: Australia.

Unpasteurized apple juice: USA and Canada.

Pasteurized milk: Scotland.

Soft ripened French cheese: USA.

Beefburgers: USA.

Sprouting vegetables: USA and Japan..

3. Factors affecting the growth and survival of E. coli.

General.

Temperature.

pH, water activity and other factors..

4. Industry focus: control of E. coli.

Introduction.

Raw fermented and dry–cured meat products.

Raw–milk mould–ripened soft cheese.

Fresh–pressed fruit juices.

Cooked meat products.

Raw comminuted meat products: Beefburgers.

Ready–to–eat salads and vegetables and sprouted.

salad vegetables.

Generic control of E. coli 0157 and other VTEC..

5, Industry action and reaction.

Introduction.

Legislation and standards.

Guidelines.

Specifications.

Monitoring for E. coli and E.coli 0157.

6. Test methods.

Conventional methods.

Alternative methods.

Other methods..

7. The future.

Glossary of terms.

References.

Index.


Chris Bell is a Consultant Microbiologist. Alec Kyriakides is the Company Microbiologist of Sainsbury Supermarkets Ltd.

Recent outbreaks of fatal foodborne illness associated with Vero cytotoxin–producing E.coli (VTEC) have highlighted the need for thorough and coherent information to be provided to the food industry.

The book details the causes of selected incidents and assess the lessons that can be learnt from them. It examines the characteristics of E. coli and VTEC and identifies factors which make foods susceptible to contamination by these pathogens. Specific product sectors are used to indicate practical measures that can be applied to control VTEC in foods and minimize its potential to cause harm to the consumer. It also provides guidance in selecting effective sampling plans and test methods to monitor and detect the organism and offers pragmatic advice on action to be taken when the organism is detected during monitoring programmes.

This information is designed for use by the food industry, particularly personnel working in manufacturing, safety and quality control. It will also be useful for Environmental Health Offices and food research institutions.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia