• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dietetic Service Operation Handbook: Practical Applications in Geriatric Care » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dietetic Service Operation Handbook: Practical Applications in Geriatric Care

ISBN-13: 9781560220275 / Angielski / Twarda / 1994 / 176 str.

Karen S. Kolasa
Dietetic Service Operation Handbook: Practical Applications in Geriatric Care Kolasa, Karen 9781560220275 Food Products Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dietetic Service Operation Handbook: Practical Applications in Geriatric Care

ISBN-13: 9781560220275 / Angielski / Twarda / 1994 / 176 str.

Karen S. Kolasa
cena 512,17 zł
(netto: 487,78 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 503,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Approved by the Dietary Managers Association for 9 CEUs through September 1998

Here is a useful guide that helps both administrators and food service workers understand the daily functions of their dietary departments. Dietetic Service Operation Handbook enhances extended caregivers'knowledge of basic food service and clinical dietetics operations and serves as a functional tool they can use to initiate effective organization of dietetic services. It explains proper techniques and tips for everything from how to plan a menu and care for equipment to special adaptive eating devices and modifying texture for swallowing disorders.

Packed with general and specific guidelines, this book also teaches food service employees how to allocate time more wisely, making them effective members of the interdisciplinary medical team--and saving their facility time and money as well. Administrators who wish to understand the functions of their dietary department so they can communicate more effectively with its staff will find this book a most useful resource, full of meaningful interpretations of routine tasks found in the daily operation of a food service.

The author, registered with the American Dietetic Association, has prioritized the topics in the book to assist the systematic organization of any dietary department. Chapters cover both administrative and clinical topics, including food purchasing and production, the policy and procedure manual, quality assurance, current trends in geriatric nutrition, the effects of medicine on diet, enteral feeding, and documentation of the medical record.

Dietetic Service Operation Handbook includes a wide variety of standardized recipes for the pureed diet, a resource list, handy calculations, and many useful forms for record-keeping which are compatible with OBRA laws. Beginning dietitians and dietary managers will find this book to be an extremely helpful and practical guide in their day-to-day work. Beginning or expert administrators and nursing directors will discover it improves their understanding of and communication with their food service operations.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Medical > Nutrition
Wydawca:
Food Products Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781560220275
Rok wydania:
1994
Ilość stron:
176
Waga:
0.46 kg
Wymiary:
22.81 x 15.7 x 1.96
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

ContentsI. Administrative Topics

  • Menu Planning
  • Standardized Recipes
  • Food Purchasing and Production
  • Equipment Care
  • The Policy and Procedure Manual
  • Quality Improvement
  • The Pureed Process
  • Specialized Recipes
  • II. Clinical Topics
  • Current Trends in Geriatric Nutrition
  • Calculation of Oral Intake
  • Nutritional Evaluation of the Elderly
  • Adaptive Eating Devices
  • Drug/Nutrient Interactions
  • Modified Food Texture for Swallowing Disorders
  • Fiber for Thought
  • Calcium and Osteoporosis
  • Enteral Feeding
  • Documentation of the Medical Record
  • Appendixes
  • Index

Kolasa, Karen



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia