Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Detection and Quantification of Bacteria, Yeast, Viruses, and Protozoan in Foods and Freshwater » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946600]
•
Literatura piękna
[1856966]
więcej...
•
Turystyka
[72221]
•
Informatyka
[151456]
•
Komiksy
[35826]
•
Encyklopedie
[23190]
•
Dziecięca
[619653]
•
Hobby
[140543]
•
AudioBooki
[1577]
•
Literatura faktu
[228355]
•
Muzyka CD
[410]
•
Słowniki
[2874]
•
Inne
[445822]
•
Kalendarze
[1744]
•
Podręczniki
[167141]
•
Poradniki
[482898]
•
Religia
[510455]
•
Czasopisma
[526]
•
Sport
[61590]
•
Sztuka
[243598]
•
CD, DVD, Video
[3423]
•
Technologie
[219201]
•
Zdrowie
[101638]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2473]
•
Puzzle, gry
[3898]
•
Literatura w języku ukraińskim
[254]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8170]
Kategorie szczegółowe BISAC
Detection and Quantification of Bacteria, Yeast, Viruses, and Protozoan in Foods and Freshwater
ISBN-13
: 9781071650639 / Angielski
Marciane Magnani
;
Geany Targino de Souza Pedrosa
Planowany termin premiery książki: 14-02-2026
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Detection and Quantification of Bacteria, Yeast, Viruses, and Protozoan in Foods and Freshwater
ISBN-13
: 9781071650639 / Angielski
Marciane Magnani
;
Geany Targino de Souza Pedrosa
Planowany termin premiery książki: 14-02-2026
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
872,80
zł
(netto: 831,24 VAT: 5%)
918,74
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 918,74 zł
Książka dostępna od:
14-02-2026
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071650639
Udostępnij
Czytaj nas na: