• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound: Developing Healthier and Sustainable Food Products » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound: Developing Healthier and Sustainable Food Products

ISBN-13: 9780128182758 / Angielski / Miękka / 2020 / 370 str.

Francisco J. Barba; Giancarlo Cravotto; Farid Chemat
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound: Developing Healthier and Sustainable Food Products Barba, Francisco J. 9780128182758 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound: Developing Healthier and Sustainable Food Products

ISBN-13: 9780128182758 / Angielski / Miękka / 2020 / 370 str.

Francisco J. Barba; Giancarlo Cravotto; Farid Chemat
cena 570,87
(netto: 543,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 569,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Machinery
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128182758
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
370
Waga:
4.46 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 1.96
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"The text is a useful tool to know the innovative applications derving from the use of advanced technology. Divided into three parts, the sections deal with the use of ultrasound to obtain functional foods, improve the quality of food, develop new applications, and more." --Industrie Alimentri

1. Mind the gap in the knowledge of the potential food applications of ultrasound based on its mechanism of action

2. Modelling approaches to optimize the recovery of polyphenols using ultrasound-assisted extraction

3. Ultrasound as preservation technique

4. Ultrasound to improve drying processes and prevent thermolabile nutrients degradation

5. Application of ultrasound to obtain food additives and nutraceuticals

6. Application of high intensity ultrasound in food processing for improvement of food quality

7. Ultrasound to obtain aromatized vegetable oils

8. Ultrasound for beverage processing

9. Improvement of freezing processes assisted by ultrasound

10. Development of fermented food products assisted by ultrasound

11. Sonocrystallization

12. Application of Hydrodynamic Cavitation in Food Processing



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia