• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Delivering Functionality in Foods: From Structure Design to Product Engineering » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Delivering Functionality in Foods: From Structure Design to Product Engineering

ISBN-13: 9783030835699 / Angielski / Twarda / 2021 / 250 str.

António Vicente; Cristina Silva; Chelo Gonzalez
Delivering Functionality in Foods: From Structure Design to Product Engineering Ant Vicente Cristina Silva Chelo Gonzalez 9783030835699 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Delivering Functionality in Foods: From Structure Design to Product Engineering

ISBN-13: 9783030835699 / Angielski / Twarda / 2021 / 250 str.

António Vicente; Cristina Silva; Chelo Gonzalez
cena 605,23 zł
(netto: 576,41 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 578,30 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biotechnology
Science > Chemia - Organiczna
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030835699
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2022
Numer serii:
000156611
Ilość stron:
250
Waga:
0.47 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.27
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


  1. Engineering of structures for tailored delivery of health-related functionalities

 

Chapter 1: Biophysics/Biochemistry-driven strategies for structure design in model multiphase foods 

Chapter 2: Engineering self-assembly nano- and microstructures in food systems 

Chapter 3: Designing complex (bio)polymer and colloidal systems 

Chapter 4: Designing of novel and/or tunable structures for engineered nano- and microstructures for stability and controlled release of bioactives 

Chapter 5: Development of advanced analytical and theoretical tools to elucidate the effects of structure on the health and nutritional attributes of the final food product 

 

  1. Process and product engineering for food properties delivery

Chapter 6: Understanding and controlling the behavior of functional ingredients/ingredient design with targeted health functionality 

Chapter 7: Biophysical and gastro-intestinal engineering aspects of nutrient absorption and physiological function 

Chapter 8: Process innovations in encapsulation technology, drying, structuring technologies, non-thermal processing following a criterion for structure/process design 

Chapter 9: Consumer perception as a criterion for process design 

 

  • Sharing knowledge and technologies between academia and industry for healthy foods design
  • Chapter 10: Enterprise-based innovation system in food structure design 

    Chapter 11: Structure design for gastronomy applications 

    Chapter 12: Case studies on structure/process development with relevance to different food manufacturing processes 

    António A. Vicente is a Professor in the Centre of Biological Engineering at University of Minho in Braga, Portugal

    Cristina L. M. Silva is a Professor in the Faculty of Biotecnology at Universidade Católica Portuguesa in Porto, Portugal

    Chelo Gonzalez is a Professor at the Institute of Food Engineering for the Development at Universidad Politecnica de Valencia in Valencia, Spain

    This singular text aims to strengthen the scientific understanding of food product design and engineering, and to stimulate and accelerate the development of innovative, complex and highly structured products and suitable production processes. By gathering an interdisciplinary team of scientists from the research areas of food engineering, biophysics, applied soft matter, food technology and applied human nutrition, this book contributes to an integrated process and product design approach for creating innovative, multi-phase structured foods delivering functionality.

    Delivering functionality in foods: from structure design to product engineering serves as an important reference for food engineers, food technologists and nutritionists, covering all aspects of the design of food structures and their application in the development of functional food products. From the delivery of health-related functionalities to process and product engineering for delivery of multiple food properties, this work provides a comprehensive overview of the knowledge, processes and technologies required for the design of functional foods. 



    Udostępnij

    Facebook - konto krainaksiazek.pl



    Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

    Partner Mybenefit

    Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

    Czytaj nas na:

    Facebook - krainaksiazek.pl
    • książki na zamówienie
    • granty
    • książka na prezent
    • kontakt
    • pomoc
    • opinie
    • regulamin
    • polityka prywatności

    Zobacz:

    • Księgarnia czeska

    • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

    1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

    © 1997-2022 krainaksiazek.pl
         
    KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
    Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
    KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
    Polityka prywatnosci - link
    Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
    Przechowalnia Przechowalnia