• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials with a » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials with a

ISBN-13: 9781447463719 / Angielski / Miękka / 2012 / 254 str.

A. Louise Andrea
Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials with a A. Louise Andrea 9781447463719 Buchanan Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving All Kinds of Food Materials with a

ISBN-13: 9781447463719 / Angielski / Miękka / 2012 / 254 str.

A. Louise Andrea
cena 111,87 zł
(netto: 106,54 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 111,26 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This antiquarian book contains a detailed guide to dehydrating fruits, vegetables, fish and meats, with information on easy and economical methods of preserving all kinds of foods. Also encompassed, is a list of recipes for everyday use. This is a text that will appeal to those with an interest in producing and preserving their own food, and it would make for a great addition to collections of allied literature. The chapters of this volume include: 'A Foreword - The New Food Economy', 'Regarding Dehydration', 'Uses For Dehydrated Products', 'For Pets And Domesticated Animals', 'Dehydrating In Large Quantities', 'Packing And Preservation', 'Dehydrating Foods In The Home', 'Directions For Home Dehydrating' etcetera. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned introduction on preserving food.

This antiquarian book contains a detailed guide to dehydrating fruits, vegetables, fish and meats, with information on easy and economical methods of preserving all kinds of foods. Also encompassed, is a list of recipes for everyday use. This is a text that will appeal to those with an interest in producing and preserving their own food, and it would make for a great addition to collections of allied literature. The chapters of this volume include: A Foreword - The New Food Economy, Regarding Dehydration, Uses For Dehydrated Products, For Pets And Domesticated Animals, Dehydrating In Large Quantities, Packing And Preservation, Dehydrating Foods In The Home, Directions For Home Dehydrating etcetera. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned introduction on preserving food.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Wydawca:
Buchanan Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781447463719
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
254
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 1.47
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia