• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Deep Run Roots: Stories and Recipes from My Corner of the South » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Deep Run Roots: Stories and Recipes from My Corner of the South

ISBN-13: 9780316381109 / Angielski / Twarda / 2016 / 576 str.

Vivian Howard
Deep Run Roots: Stories and Recipes from My Corner of the South Vivian Howard 9780316381109 Little Brown and Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Deep Run Roots: Stories and Recipes from My Corner of the South

ISBN-13: 9780316381109 / Angielski / Twarda / 2016 / 576 str.

Vivian Howard
cena 171,05
(netto: 162,90 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 170,57
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

THE NEW YORK TIMES BESTSELLER
WINNER OF AN ASTONISHING FOUR IACP AWARDS, INCLUDING COOKBOOK OF THE YEAR AND THE JULIA CHILD FIRST BOOK AWARD

Vivian Howard, star of PBS's A CHEF'S LIFE, celebrates the flavors of North Carolina's coastal plain in more than 200 recipes and stories.

This new classic of American country cooking proves that the food of Deep Run, North Carolina--Vivian's home--is as rich as any culinary tradition in the world.
Organized by ingredient with dishes suited to every skill level--from beginners to confident cooks--DEEP RUN ROOTS features time-honored simple preparations alongside extraordinary meals from her acclaimed restaurant Chef and the Farmer. Home cooks will find photographs for every single recipe.
As much a storybook as it is a cookbook, DEEP RUN ROOTS imparts the true tale of Southern food: rooted in family and tradition, yet calling out to the rest of the world.
Ten years ago, Vivian opened Chef and the Farmer and put the nearby town of Kinston on the culinary map. But in a town paralyzed by recession, she couldn't hop on every new culinary trend. Instead, she focused on rural development: If you grew it, she'd buy it. Inundated by local sweet potatoes, blueberries, shrimp, pork, and beans, Vivian learned to cook the way generations of Southerners before her had, relying on resourcefulness, creativity, and the traditional ways of preserving food.
DEEP RUN ROOTS is the result of years of effort to discover the riches of Eastern North Carolina. Like The Fannie Farmer Cookbook, The Art of Simple Food, and The Taste of Country Cooking before it, this is landmark work of American food writing.
Recipes include:

  • Family favorites like Blueberry BBQ Chicken, Creamed Collard-Stuffed Potatoes, Fried Yams with Five-Spice Maple Bacon Candy, Chicken and Rice, and Country-Style Pork Ribs in Red Curry-Braised Watermelon,
  • Crowd-pleasers like Butterbean Hummus, Tempura-Fried Okra with Ranch Ice Cream, Pimiento Cheese Grits with Salsa and Pork Rinds, Cool Cucumber Crab Dip, and Oyster Pie,
  • Show-stopping desserts like Warm Banana Pudding, Peaches and Cream Cake, Spreadable Cheesecake, and Pecan-Chewy Pie,
  • And 200 more quick breakfasts, weeknight dinners, holiday centerpieces, seasonal preserves, and traditional preparations for all kinds of cooks.
---
Interior photographs by Rex Miller. Jacket photograph by Stacey Van Berkel Photography. Illustrations by Tatsuro Kiuchi.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Cooking > Essays & Narratives
Wydawca:
Little Brown and Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780316381109
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
576
Waga:
1.98 kg
Wymiary:
25.91 x 21.08 x 5.08
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia