• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Deep Fat Frying: Fundamentals and Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Deep Fat Frying: Fundamentals and Applications

ISBN-13: 9780834213210 / Angielski / Twarda / 1999 / 350 str.

Rosana G. Moriera; Rosana G. Moreira;Blumenthal
Deep Fat Frying: Fundamentals and Applications Rosana G. Moriera Rosana G. Moreira Blumenthal 9780834213210 Aspen Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Deep Fat Frying: Fundamentals and Applications

ISBN-13: 9780834213210 / Angielski / Twarda / 1999 / 350 str.

Rosana G. Moriera; Rosana G. Moreira;Blumenthal
cena 805,10
(netto: 766,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

This book addresses a fundamental understanding of heat and mass (moisture and oil) transport mechanisms in the frying of foods and of the physical and chemical changes that occur in the product and oil during the process. Different types of fryers are described in detail, product quality attribute measurement on-line is assessed, modeling and simulation of batch and continuous frying systems are covered in detail, and process control application is described. Color plates.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Aspen Publishers
Seria wydawnicza:
Chapman & Hall Food Science Book
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780834213210
Rok wydania:
1999
Wydanie:
1999
Numer serii:
000091395
Ilość stron:
350
Waga:
0.67 kg
Wymiary:
24.18 x 15.95 x 2.49
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction. Fried Product Processing and Characteristics. Frying Oil Characteristics. Fried Product Quality. Introductory Analysis of Frying Systems. Theory and Simulation of Frying. Oil Absorption in Fried Foods. Deep-Fat Frying Systems. Continuous Fryer Control Systems. Low-Fat Tortilla Chips. Packaging Fried Foods. Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia