• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments

ISBN-13: 9781482235029 / Angielski / Twarda / 2014 / 464 str.

Barbaros Ozer; Gulsun Akdemir-Evrendilek
Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments Ozer, Barbaros 9781482235029 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments

ISBN-13: 9781482235029 / Angielski / Twarda / 2014 / 464 str.

Barbaros Ozer; Gulsun Akdemir-Evrendilek
cena 921,09
(netto: 877,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 906,73
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book covers recent developments in types, classifications, and genetic traits of indigenous milk microorganisms and dairy starter cultures. It also discusses biochemical reactions taking place in different dairy products and microorganisms involved in such reactions. The text provides strategies for rapid detection of pathogenic and non-pathogenic organisms in milk and milk products and safety systems for dairy processing. It concludes with a discussion of the effects of non-thermal processing technologies on milk microorganisms and biochemical reactions in milk products.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - General
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781482235029
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
464
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 3.05
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Microbiology of Raw Milk. Dairy Starter Cultures. Recent Advances in Genetics of Lactic Acid Bacteria. Biopreservation by Lactic Acid Bacteria. Microbiology of Processed Liquid Milk. Cheese Microbiology. Primary Biochemical Events During Cheese Ripening. Microbiology and Biochemistry of Yogurt and Other Fermented Milk Products. Development of Fermented Milk Products Containing Probiotics. Microbiology of Cream, Butter, Ice Cream and Related Products. Microbiology of Evaporated, Condensed and Powdered Milk. Functional Dairy Ingredients. Non‐Thermal Processing of Milk and Milk Products for Microbial Safety. Microbiological Safety Systems for Dairy Processing. Strategies for Rapid Detection of Milk‐borne Pathogens. Current Regulations in Microbiological Control of Milk and Dairy Products.

Barbaros Ozer, Gulsun Akdemir-Evrendilek



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia