• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress

ISBN-13: 9780128234822 / Angielski / Miękka / 2021 / 676 str.

Blanca Hernandez-Ledesma; Cristina Martinez-Villaluenga
Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress Blanca Hernandez-Ledesma Cristina Martinez-Villaluenga 9780128234822 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress

ISBN-13: 9780128234822 / Angielski / Miękka / 2021 / 676 str.

Blanca Hernandez-Ledesma; Cristina Martinez-Villaluenga
cena 765,81 zł
(netto: 729,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128234822
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
676
Waga:
1.53 kg
Wymiary:
27.94 x 21.59 x 3.45
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

PART 1. DEVELOPING NEW FUNCTIONAL FOODS: AN OVERVIEW 1. Extraction and isolation of bioactive compounds from plants: A review on their pharmacological market value 2. Interplay between antioxidant and anti-inflammatory food-derived compounds 3. Design of functional foods by 3D printing 4. New functional foods: Marketing, consumer awareness and regulatory aspects 5. Ensuring the future of functional foods

PART 2. ANTIOXIDANT AND ANTI-INFLAMMATORY DIETARY COMPOUNDS 6. Polysaccharides as new functional ingredients 7. Omega-3 and -6 fatty acids in the spatial and temporal regulation of the inflammatory response 8. Bioactive peptides as modulators of inflammation and oxidative stress 9. Anti-inflammatory and antioxidant phenolic compounds 10. Terpenoids as inflammation and oxidative stress modulators 11. Anti-inflammatory and antioxidant micronutrients 12. Glucosinolates as regulators of inflammation

PART 3. NEW FOOD SOURCES OF ANTIOXIDANT AND ANTI-INFLAMMATORY COMPOUNDS 13. Micro and macroalgae as source of antioxidant and anti-inflammatory compounds 14. Findings on Whole-Grain Consumption and Biomarkers of Systemic Inflammation 15. Probiotics from research to market: the possibilities, risks and challenges 16. Insects as new source of anti-inflammatory and antioxidant compounds

PART 4. ADVANCES ON TECHNOLOGICAL APROACHES FOR THE PRODUCTION OF ANTIOXIDANT AND ANTI-INFLAMATORY INGREDIENTS 17. New delivery solutions for anti-inflammatory food ingredients 18. Advanced Extraction Techniques for retrieval of anti-inflammatory and antioxidant compounds from new plant sources 19. Biotechnological strategies to produce anti-inflammatory and antioxidant ingredients

PART 5. DIETARY ANTI-INFLAMMATORY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS: CLINICAL EVIDENCE IN DISEASE PREVENTION 20. Nutritional regulators of intestinal inflammation 21. Dietary pattern in relation to chemoprevention of neuroinflammatory disorders 22. Anti-inflammatory food compounds against cardiovascular diseases 23. Dietary chemopreventive compounds 24. Antioxidant and anti-inflammatory food compounds against metabolic disorders 25. Anti-Inflammatory effect of exercise mediated immune regulation



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia