• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Crop Post-Harvest: Science and Technology, Volume 3: Perishables » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Crop Post-Harvest: Science and Technology, Volume 3: Perishables

ISBN-13: 9780632057252 / Angielski / Twarda / 2012 / 464 str.

Peter Golob
Crop Post-Harvest: Science and Technology, Volume 3: Perishables Rees, Debbie 9780632057252 Blackwell Science - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Crop Post-Harvest: Science and Technology, Volume 3: Perishables

ISBN-13: 9780632057252 / Angielski / Twarda / 2012 / 464 str.

Peter Golob
cena 1026,65 zł
(netto: 977,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1016,15 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This major 3-volume work covers all aspects of factors affecting post-harvest quality of fruits, vegetables, cereals and other major crops. An editorial board, based at NRI Chatham will draw together a team of international authors providing the most comprehensive work published on the subject. As the major reference work in the area, these volumes, which will be the standard works on the subject for many years to come should appear on the shelves of all those working in the area, studying or teaching the subject.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Agriculture - Agronomy - Crop Science
Wydawca:
Blackwell Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780632057252
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
464
Waga:
1.26 kg
Wymiary:
24.89 x 19.56 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Nonetheless and taken overall, this book will be a useful resource for professionals and students with a fundamental and practical interest in the challenge to maintain the post–harvest quality of perishable horticultural products.   (Experimental Agriculture, 4 October 2012)

Volume 3.

Perishables.

Fruit.

Vegetables.

Root and tuber crops.

Miscellaneous.

Glossary.

References.

Index.

Debbie Rees and John Orchard are based at the Natural Resources Institute, University of Greenwich, U.K.

Graham Farrell is a technical writer and editor specialising in plant health and analysis.

International trade in high value perishables has grown enormously in the past few decades. In the developed world consumers now expect to be able to eat perishable produce from all parts of the world, and in most cases throughout the year. Perishable plant products are, however, susceptible to physical damage and often have a potential storage life of only a few days.

Given their key importance in the world economy, Crop Post–Harvest Science and Technology: Perishables devotes itself to perishable produce, providing current and comprehensive knowledge on all the key factors affecting post–harvest quality of fruits and vegetables. This volume focuses explicitly on the effects and causes of deterioration, as well as the many techniques and practices implemented to maintain quality though correct handling and storage. As highlighted throughout, regular losses caused by post–harvest spoilage of perishable products can be as much as 50%. A complete understanding, as provided by this excellent volume, is therefore vital in helping to reduce these losses by a significant percentage.

Compiled by members of the world–renowned Natural Resources Institute at the United Kingdom′s University of Greenwich, with contributions from experts around the world, this volume is an essential reference for all those working in the area. Researchers and upper–level students in food science, food technology, post–harvest science and technology, crop protection, applied biology and plant and agricultural sciences will benefit from this landmark publication. Libraries in all research establishments and universities where these subjects are studied and taught should ensure that they have several copies for their shelves.

Golob, Peter Dr Rick Hodges is Reader in Post-Harvest Entromolo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia