• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Context: The Effects of Environment on Product Design and Evaluation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Context: The Effects of Environment on Product Design and Evaluation

ISBN-13: 9780128144954 / Angielski / Miękka / 2019 / 705 str.

Herbert L. Meiselman
Context: The Effects of Environment on Product Design and Evaluation Herbert L. Meiselman 9780128144954 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Context: The Effects of Environment on Product Design and Evaluation

ISBN-13: 9780128144954 / Angielski / Miękka / 2019 / 705 str.

Herbert L. Meiselman
cena 1238,75
(netto: 1179,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1231,11
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Computers > Business & Productivity Software - Business Intelligence
Social Science > General
Wydawca:
Woodhead Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128144954
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
705
Waga:
0.92 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 3.58
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Section A - The Basics 1. The Language of Context Research 2. People in Context - The Social Perspective 3. Context Effects at the Level of the Sip and Bite 4. In Home Testing 5. Useful Observational Research 6. Situational Appropriateness in Food-oriented Consumer Research: Concept, method, and applications

Section B - Meals in Context 7. Food Choices in Context 8. Meal and Snack: Two Different Contexts for Foods and Drinks 9. The Meal as the Proper Context for Foods and Drinks 10. The Value of Studying Laboratory Meals 11. Are Family Meals Declining? The Example of Denmark 12. Studying Natural Meals: What Are the Benefits of the Living Lab Approach? 13. The Effects of Environment on Product Design and Evaluation: Meals in Context, Institutional Foodservice 14. The Effect of Context on Children's Eating Behavior  15. Food Combinations and Food and Beverage Combinations in Meals 16. Virtual Reality and Immersive Approaches to Contextual Food Testing

Section C - Testing Products in Context 17. Healthcare Supplements in Context 18. Personal and Home Care Products in Context  19. Beverages in Context 20. Automobiles in Context 21. The Office Architecture: A contextual experience with influences at the individual and group level 22. Conducting Contextualized and Real-Life Product Tests: Benefits and experimental challenges 23. Inducing Context with Immersive Technologies in Sensory Consumer Testing 24. Contextual Product Testing for Small to Medium Sized Enterprises (SMEs)  25. Assessment of the Comfort of Workwear for the Food Industry 

Section D - Other Contextual Variables 26. Evoked Consumption Context Matters in Food-Related Consumer Affective Research 27. Packaging in Context 28. From Photos to Real Stores: Context squared 29. Alcoholic Beverages in Context 30. Learning From the Real World-Creating Relevant Research Designs

Section E - Summary 31. Summary

Dr. Herbert L. Meiselman is an internationally known expert in sensory and consumer research, product development, and food service. He received his training in Psychology and Biology at the University of Chicago, University of Massachusetts, and Cornell University. He retired as Senior Research Scientist at Natick Laboratories where he was the highest-ranking Research Psychologist in the U.S. government. His accomplishments were recognized with a 2005 Award from the President of the United States. He has served in Editorial roles for Food Quality and Preference, Journal of Foodservice, and Appetite. Dr. Meiselman was Co-Chairman of the 2003 Pangborn Sensory Science Symposium; he serves on the Executive Committee of the Pangborn Symposia. His current research interests include context/environment, emotion, wellness, and psychographics.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia