• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Conservação de polpa de pequi » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Conservação de polpa de pequi

ISBN-13: 9783841716644 / Portugalski / Miękka / 2015 / 132 str.

Ferreira Luiz Carlos
Conservação de polpa de pequi Ferreira Luiz Carlos 9783841716644 Novas Edicoes Academicas - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Conservação de polpa de pequi

ISBN-13: 9783841716644 / Portugalski / Miękka / 2015 / 132 str.

Ferreira Luiz Carlos
cena 249,46
(netto: 237,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 249,46
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Este livro e referente a tese de doutorado intitulada "Aspectos microbiologicos da conservacao de polpas de pequi (Caryocar brasiliense Camb.): qualidade, higiene, adaptacao de bacterias ao estresse acido e isolamento de microrganismos com potencial para bioconservacao," de autoria do professor Luiz Carlos Ferreira do Instituto Federal Norte de Minas Gerais (IFNMG) campus Januaria, realizada dentro do Programa de Pos-Graduacao em Ciencia de Alimentos da Faculdade de Farmacia da Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG), com orientacao do professor DSc. Roberto Goncalves Junqueira. Sao discutidos nesta obra os aspectos de seguranca de marcas comerciais de conservas de polpa de pequi comercializadas na regiao norte do estado de Minas Gerais. Tambem e abordado a possibilidade de adaptacao acida de bacterias no processamento e conservacao do produto, assim como, o potencial de bacterias lacticas e leveduras isoladas da polpa de pequi na bioconservacao de produtos alimentares."

Este livro é referente à tese de doutorado intitulada "Aspectos microbiológicos da conservação de polpas de pequi (Caryocar brasiliense Camb.): qualidade, higiene, adaptação de bactérias ao estresse ácido e isolamento de microrganismos com potencial para bioconservação", de autoria do professor Luiz Carlos Ferreira do Instituto Federal Norte de Minas Gerais (IFNMG) campus Januária, realizada dentro do Programa de Pós-Graduação em Ciência de Alimentos da Faculdade de Farmácia da Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG), com orientação do professor DSc. Roberto Gonçalves Junqueira. São discutidos nesta obra os aspectos de segurança de marcas comerciais de conservas de polpa de pequi comercializadas na região norte do estado de Minas Gerais. Também é abordado a possibilidade de adaptação ácida de bactérias no processamento e conservação do produto, assim como, o potencial de bactérias lácticas e leveduras isoladas da polpa de pequi na bioconservação de produtos alimentares.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Wydawca:
Novas Edicoes Academicas
Język:
Portugalski
ISBN-13:
9783841716644
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
132
Waga:
0.20 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.79
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Graduação em Ciências pela Pontifícia Universidade Católica de Minas Gerais, Mestrado em Microbiologia Agrícola pela Universidade Federal de Viçosa e doutorado em Ciência de Alimentos pela Universidade Federal de Minas Gerais. Foi professor da Universidade Federal de Minas Gerais e atualmente é professor do Instituto Federal Norte de Minas Gerais.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia