Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Coffee: Commercial and Technico-Legal Aspects » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946600]
•
Literatura piękna
[1856966]
więcej...
•
Turystyka
[72221]
•
Informatyka
[151456]
•
Komiksy
[35826]
•
Encyklopedie
[23190]
•
Dziecięca
[619653]
•
Hobby
[140543]
•
AudioBooki
[1577]
•
Literatura faktu
[228355]
•
Muzyka CD
[410]
•
Słowniki
[2874]
•
Inne
[445822]
•
Kalendarze
[1744]
•
Podręczniki
[167141]
•
Poradniki
[482898]
•
Religia
[510455]
•
Czasopisma
[526]
•
Sport
[61590]
•
Sztuka
[243598]
•
CD, DVD, Video
[3423]
•
Technologie
[219201]
•
Zdrowie
[101638]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2473]
•
Puzzle, gry
[3898]
•
Literatura w języku ukraińskim
[254]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8170]
Kategorie szczegółowe BISAC
Coffee: Commercial and Technico-Legal Aspects
ISBN-13
: 9781851662371 / Angielski / Twarda / 1988 / 233 str.
R. J. Clarke
;
R. MacRae
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Coffee: Commercial and Technico-Legal Aspects
ISBN-13
: 9781851662371 / Angielski / Twarda / 1988 / 233 str.
R. J. Clarke
;
R. MacRae
cena
1129,80
zł
(netto: 1076,00 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 1079,53 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Beverages - Coffee & Tea
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Science
>
Botanika
Wydawca:
Pergamon
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781851662371
Rok wydania:
1988
Wydanie:
1988
Ilość stron:
233
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.75
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Clarke, R. J.
R. J. Clarke, also co-editor of the widely-acclaim...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: