• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Clostridium Botulinum » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Clostridium Botulinum

ISBN-13: 9780632055210 / Angielski / Miękka / 2000 / 328 str.

Chris Bell; Alec Kyriakides
Clostridium Botulinum Bell, Chris 9780632055210 Blackwell Science - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Clostridium Botulinum

ISBN-13: 9780632055210 / Angielski / Miękka / 2000 / 328 str.

Chris Bell; Alec Kyriakides
cena 395,10 zł
(netto: 376,29 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 391,06 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The Practical Food Microbiology Series gives practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance, those in associated professional sectors e.g. public health, and students in each of these areas.
Clostridium botulinum produces a toxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. It is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods.
Foodborne botulism still occurs all around the world. As new outbreaks are reported implicating yet more food types and food processes, so the food industry needs to regularly review processes and product characteristics to assure safety.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Science > General
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Choroby zakaźne
Wydawca:
Blackwell Science
Seria wydawnicza:
Practical Food Microbiology Series
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780632055210
Rok wydania:
2000
Numer serii:
000309840
Ilość stron:
328
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.22 x 16.41 x 1.85
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

" Clostridium botulinum, the third in Blackwell Science′s Practical Food Microbiology series (successor to Listeria and E. coli) is another triumph of concise, interesting and informative information" ( International Food Safety News)

Foreword.

1 Background.

2 Outbreaks: causes and lessons to be learnt.

3 Factors affecting growth and survival of Clostridium botulinum.

4 Industry focus: control of Clostridium botulinum.

5 Industry action and reaction.

6 Test methods.

7 The future.

Glossary of terms.

References.

Index.

Chris Bell is a Consultant Food Microbiologist.

Alec Kyriakides is the Company Microbiologist of Sainsbuty′s Supermarkets Ltd.

Clostridium botulinum produces a neurotoxin which causes the severe, often fatal illness, botulism. As a spore–forming bacterium requiring anaerobic conditions for growth, C. botulinum is a potential hazard associated with a wide range of both ambient stable and chilled foods.

Despite the knowledge and understanding accumulated about C. botulinum since 1897 when the organism was first isolated from a food responsible for a fatal botulism outbreak, foodborne botulism still occurs in countries all around the world. As new outbreaks are reported implicating yet more food types and food processes, so the food industry needs to regularly review processes and product characteristics to assure their safety in respect of this important organism.

The Practical Food Microbiology Series has been devised to give practical and accurate information about specific organisms of concern to public health. The information is designed for use by those in the food industry working in manufacturing, retailing and quality assurance, those in associated professional sectors e.g. public health, and students in each of these areas.

The series is unique in its practical approach as it draws on real life situations to highlight practical means for controlling the organism in foods.

This book details the causes of selected outbreaks and incidents of foodborne botulism and assesses the lessons that can be learnt from them. It examines the characteristics of C. botulinum (proteolytic and non–proteolytic types) and identifies factors which make foods susceptible to contamination and growth of these organisms. Specific product sectors are used to indicate practical measures that can be applied to control C. botulinum in foods and minimise its potential to cause harm to the consumer.

Bell, Chris Hilari Bell is a librarian in Denver, Colorado, wh... więcej >
Kyriakides, Alec Chris Bell is a Consultant Food Microbiologist.więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia