Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946600]
•
Literatura piękna
[1856966]
więcej...
•
Turystyka
[72221]
•
Informatyka
[151456]
•
Komiksy
[35826]
•
Encyklopedie
[23190]
•
Dziecięca
[619653]
•
Hobby
[140543]
•
AudioBooki
[1577]
•
Literatura faktu
[228355]
•
Muzyka CD
[410]
•
Słowniki
[2874]
•
Inne
[445822]
•
Kalendarze
[1744]
•
Podręczniki
[167141]
•
Poradniki
[482898]
•
Religia
[510455]
•
Czasopisma
[526]
•
Sport
[61590]
•
Sztuka
[243598]
•
CD, DVD, Video
[3423]
•
Technologie
[219201]
•
Zdrowie
[101638]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2473]
•
Puzzle, gry
[3898]
•
Literatura w języku ukraińskim
[254]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8170]
Kategorie szczegółowe BISAC
Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
ISBN-13
: 9782080204066 / Angielski / Twarda / 2019 / 424 str.
Ferrandi Paris
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
ISBN-13
: 9782080204066 / Angielski / Twarda / 2019 / 424 str.
Ferrandi Paris
cena
125,85
zł
(netto: 119,86 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 125,85 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Specific Ingredients - Chocolate
Cooking
>
Courses & Dishes - Confectionery
Cooking
>
Courses & Dishes - Desserts
Wydawca:
Editions Flammarion
Język:
Angielski
ISBN-13:
9782080204066
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
424
Waga:
1.67 kg
Wymiary:
28.45 x 21.59 x 3.05
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: