Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Cheese Rheology and Texture » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2671187]
•
Literatura piękna
[1632828]
więcej...
•
Turystyka
[64808]
•
Informatyka
[142531]
•
Komiksy
[32618]
•
Encyklopedie
[21639]
•
Dziecięca
[520689]
•
Hobby
[110162]
•
AudioBooki
[2156]
•
Literatura faktu
[198769]
•
Muzyka CD
[707]
•
Słowniki
[2799]
•
Inne
[406191]
•
Kalendarze
[2017]
•
Podręczniki
[166535]
•
Poradniki
[411695]
•
Religia
[456313]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[59852]
•
Sztuka
[228027]
•
CD, DVD, Video
[4024]
•
Technologie
[204808]
•
Zdrowie
[89035]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3383]
•
Puzzle, gry
[3415]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10676]
Kategorie szczegółowe BISAC
Cheese Rheology and Texture
ISBN-13
: 9781032287256 / Angielski
Sundaram Gunasekaran
;
M. Mehmet Ak
;
David W. Everett
Planowany termin premiery książki: 04-02-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Cheese Rheology and Texture
ISBN-13
: 9781032287256 / Angielski
Sundaram Gunasekaran
;
M. Mehmet Ak
;
David W. Everett
Planowany termin premiery książki: 04-02-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
870,63
zł
(netto: 829,17 VAT: 5%)
916,45
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 909,47 zł
Książka dostępna od:
04-02-2025
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Technology & Engineering
>
Agriculture - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032287256
Udostępnij
Czytaj nas na: