• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 4 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 4

ISBN-13: 9780128156674 / Angielski / Miękka / 2020 / 696 str.

Seid Mahdi Jafari
Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 4 Jafari, Seid Mahdi 9780128156674 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients: Volume 4

ISBN-13: 9780128156674 / Angielski / Miękka / 2020 / 696 str.

Seid Mahdi Jafari
cena 765,81 zł
(netto: 729,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Seria wydawnicza:
Nanoencapsulation in the Food Industry
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128156674
Rok wydania:
2020
Numer serii:
001080329
Ilość stron:
696
Waga:
0.91 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 3.53
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

1. Introduction to characterization of nanoencapsulated food ingredients

by Elham Assadpour, Hadis Rostamabadi and Seid Mahdi Jafari

Section A: Morphology of nanoencapsulated food ingredients

2. Transmission electron microscopy (TEM) of nanoencapsulated food ingredients

by Hadis Rostamabadi, Seid Reza Falsafi and Seid Mahdi Jafari

3. Scanning electron microscopy (SEM) of nanoencapsulated food ingredients

by Khashayar Sarabandi, Pouria Gharehbeglou and Seid Mahdi Jafari

4. Confocal laser scanning microscopy (CLSM) of nanoencapsulated food ingredients

by Niloufar Sharif, Sara Khoshnoudi-Nia and Seid Mahdi Jafari

5. Atomic force microscopy (AFM) of nanoencapsulated food ingredients

by Zahra Emam-Djomeh, Ali Ebrahimi Pure and Monir Ebrahimi Pure

Section B: Size and surface characteristics of nanoencapsulated food ingredients

6. Dynamic light scattering (DLS) of nanoencapsulated food ingredients

Milena Martelli Tosi, Ana Paula Ramos, Bruno Stefani Esposto and Seid Mahdi Jafari

7. Surface charge (zeta-potential) of nanoencapsulated food ingredients

by Yiming Feng, Sean Russell Kilker and Youngsoo Lee

8. Surface composition of nanoencapsulated food ingredients by X-ray photoelectron spectroscopy (XPS)

by Zahra Rafiee, Mohammad Nejatian, Samad Bodbodak and Seid Mahdi Jafari

Section C: Structural analysis of nanoencapsulated food ingredients

9. X-ray diffraction (XRD) of nanoencapsulated food ingredients

by Seid Reza Falsafi, Hadis Rostamabadi and Seid Mahdi Jafari

10. Differential scanning calorimetry (DSC) of nanoencapsulated food ingredients

by Hamid Gharanjig, Kamaladin Gharanjig, Mozhgan Hosseinnezhad and Seid Mahdi Jafari

11. Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy of nanoencapsulated food ingredients

by Hamed Hosseini and Seid Mahdi Jafari

12. Nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy of nanoencapsulated food ingredients

by Roya Koshani and Seid Mahdi Jafari

13. Small angle scattering (SAS) techniques for analysis of nanoencapsulated food ingredients

by Amparo López-Rubio, Marta Martínez-Sanz and Elliot Paul Gilbert

Section D: Physicochemical and rheological characteristics of nanoencapsulated food ingredients

14. Optical analysis of nanoencapsulated food ingredients by color measurement

by Chi Ching Lee, Merve Tomas and Seid Mahdi Jafari

15. Rheological characterization of liquid nanoencapsulated food ingredients by viscometers

by Ioanna Mandala and Eftychios Apostolidis

16. Rheological analysis of solid-like nanoencapsulated food ingredients by rheometers

by Abdur Rehman, Qunyi Tong, Qayyum Shehzad, Rana Muhammad Aadil, Imran Mahmood Khan, Tahreem Riaz and Seid Mahdi Jafari

17. Spectroscopic and chromatographic analyses of nanoencapsulated food ingredients

by Ozg?ur Tarhan and Seid Mahdi Jafari

18. Antioxidant activity analysis of nanoencapsulated food ingredients

by Atefe Maqsoudlou, Hossein Mohebodini and Seid Mahdi Jafari

Prof. Seid Mahdi Jafari received his PhD in Food Process Engineering from the University of Queensland (Australia), in 2006. He has been working on the nanoemulsification and nanoencapsulation of food bioactive ingredients for the past 15 years. Now, as a full Professor, he is an academic member of GUASNR (Iran) and Adjunct Prof. in UVigo (Spain). He has published more than 320 papers in top-ranked International Food Science Journals and 60 book chapters along with editing 36 books with Elsevier, Springer, and Taylor & Francis.
In 2015, he was awarded as one of the top 1% world scientists by Thomson Reuters (Essential Scientific Indicators) in the field of Biological Sciences. In 2017, he was selected as one of the top national researchers by the Iranian Ministry of Science, Research, and Technology. He has been awarded as one of the world's highly cited researchers by Clarivate Analytics (Web of Science), in 2018, 2019 and 2020; and a top reviewer in the field of agricultural and biological sciences by Publons (2018 and 2019).



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia