Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Characterization of Bioactive Compounds in Foods and Plants Using Advanced Analytical Techniques » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Characterization of Bioactive Compounds in Foods and Plants Using Advanced Analytical Techniques
ISBN-13
: 9783036528557 / Angielski / Twarda / 2022 / 162 str.
Marina Russo
;
Francesco Cacciola
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Characterization of Bioactive Compounds in Foods and Plants Using Advanced Analytical Techniques
ISBN-13
: 9783036528557 / Angielski / Twarda / 2022 / 162 str.
Marina Russo
;
Francesco Cacciola
cena
241,41
zł
(netto: 229,91 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 226,29 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Chemia
Kategorie BISAC:
Science
>
Chemia
Wydawca:
Mdpi AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783036528557
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
162
Waga:
0.55 kg
Wymiary:
24.41 x 16.99 x 1.42
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: