• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Changing Chinese Foodways in Asia » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Changing Chinese Foodways in Asia

ISBN-13: 9789622019140 / Angielski / Twarda / 2001 / 328 str.

David Y. H. Wu; Tan Chee-Beng; Yih-Yuan Li
Changing Chinese Foodways in Asia David Y. H. Wu Tan Chee-Beng Yih-Yuan Li 9789622019140 Chinese University Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Changing Chinese Foodways in Asia

ISBN-13: 9789622019140 / Angielski / Twarda / 2001 / 328 str.

David Y. H. Wu; Tan Chee-Beng; Yih-Yuan Li
cena 165,85 zł
(netto: 157,95 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 154,50 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Through the lens of Chinese food, the authors address recent theories in social science concerning cultural identity, ethnicity, boundary formation, consumerism and globalization, and the invention of local cuisine in the context of rapid culture change in East and Southeast Asia.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > History
Social Science > Antropologia
Social Science > Ethnic Studies - General
Wydawca:
Chinese University Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789622019140
Rok wydania:
2001
Ilość stron:
328
Waga:
0.58 kg
Wymiary:
23.47 x 15.9 x 2.24
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Wu, David Y. H. David Y. H. Wu is a professor in the department of... więcej >
Chee-Beng, Tan Tan Chee-beng is chairperson and professor of anth... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia