• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cereal Grain Quality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2952079]
• Literatura piękna
 [1850969]

  więcej...
• Turystyka
 [71058]
• Informatyka
 [151066]
• Komiksy
 [35579]
• Encyklopedie
 [23181]
• Dziecięca
 [620496]
• Hobby
 [139036]
• AudioBooki
 [1646]
• Literatura faktu
 [228729]
• Muzyka CD
 [379]
• Słowniki
 [2932]
• Inne
 [445708]
• Kalendarze
 [1409]
• Podręczniki
 [164793]
• Poradniki
 [480107]
• Religia
 [510956]
• Czasopisma
 [511]
• Sport
 [61267]
• Sztuka
 [243299]
• CD, DVD, Video
 [3411]
• Technologie
 [219640]
• Zdrowie
 [100984]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2281]
• Puzzle, gry
 [3363]
• Literatura w języku ukraińskim
 [258]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8020]
Kategorie szczegółowe BISAC

Cereal Grain Quality

ISBN-13: 9780412611803 / Angielski / Twarda / 1996 / 488 str.

R. J. Henry; P. Kettlewell
Cereal Grain Quality R. J. Henry P. Kettlewell 9780412611803 Kluwer Academic Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Cereal Grain Quality

ISBN-13: 9780412611803 / Angielski / Twarda / 1996 / 488 str.

R. J. Henry; P. Kettlewell
cena 805,10
(netto: 766,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Cereal uses range from human food and beverages to animal feeds and industrial products. It is human food and beverages which are the predominant uses covered in this book, since the nutritional quality of cereals for animal feed is described in other publications on animal nutrition, and industrial products are a relatively minor use of cereals. Cereals are the main components of human diets and are crucial to human survival. Three species, wheat, rice and maize, account for the bulk of human food. Barley is the major raw material for beer production and ranks fourth in world production. Other species such as sorghum are regionally important. This book covers all the major cereal species: wheat, rice, maize, barley, sorghum, millet, oats, rye and triticale. Specific chapters have been devoted to a description of the major end-uses of each of the species and to definition of the qualities required for each of their end uses. The functional and nutritional quality of cereals determines their suitability for specific purposes and may limit the quality of the end product, influencing greatly the commercial value of grain. An under standing of the factors that determine grain quality is thus important in the maintenance of efficient and sustainable agricultural and food production. The biochemical constituents of the grain that determine quality have been described in chapters on proteins, carbohydrates and other components. An understanding of the relationships between grain composition and quality is important in selecting grain for specific uses."

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Agriculture - Forestry
Literary Collections > Middle Eastern
Wydawca:
Kluwer Academic Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780412611803
Rok wydania:
1996
Wydanie:
1996
Ilość stron:
488
Waga:
0.88 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.87
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Part One: Quality requirements of cereal users. Wheat. Rice. Maize. Barley. Sorghum and millet. Oats. Rye and triticale. Part Two: Chemistry and biochemistry of cereal quality. Cereal proteins. Cereal carbohydrates. Other grain components. Part Three: Breeding for cereal quality. Breeding cereals for quality improvement. Molecular approaches to cereal quality improvement. Part Four: Production of quality cereals. Agronomy and grain quality. Part Five: Postharvest management of cereal quality. Quality of stored cereals.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia