• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cereal-Based Foodstuffs: The Backbone of Mediterranean Cuisine » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Cereal-Based Foodstuffs: The Backbone of Mediterranean Cuisine

ISBN-13: 9783030692278 / Angielski / Twarda / 2021 / 339 str.

Fatma Boukid
Cereal-Based Foodstuffs: The Backbone of Mediterranean Cuisine Fatma Boukid 9783030692278 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Cereal-Based Foodstuffs: The Backbone of Mediterranean Cuisine

ISBN-13: 9783030692278 / Angielski / Twarda / 2021 / 339 str.

Fatma Boukid
cena 722,88
(netto: 688,46 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 693,97
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Botanika
Business & Economics > Consumer Behavior - General
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030692278
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2021
Ilość stron:
339
Waga:
0.66 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Preface

1.       Cereals in the Mediterranean: breeding history 

2.       The evolution of milling processing

3.       Wheat bread in the Mediterranean area: from past to the future  

4.       Italian pasta: conventional and innovative ingredients and processing 

5.       From tradition to innovation in cereal-derived foodstuffs 

6.       Blending pulses with cereals for healthier foods 

7.       Snacking: ingredients, processing and safety 

8.       Rice: a versatile food at the heart of the Mediterranean diet

9.       The Bright and Dark Sides of Wheat

10.   Gluten-free breadmaking: facts, issues and future

11.   The holy grail of ancient cereals

12.   Safety of traditional cereals foodstuff 

Fatma Boukid is a researcher and project manager at Institute of Agrifood Research and Technology IRTA-Monells. She holds PhD, M.Sc., and engineering degrees in food science and technologies. Her research activity is focused on wheat allergy, designing fat reduced and sugar-reduced bakery products as well as functional foods based on cereals and pulses and food digestibility. Her current search activity is on protein alternatives deriving from conventional (cereals and pulses) and innovative (microalgae) sources.

Cereal-Based Foodstuffs: The Backbone of the Mediterranean provides an overview of cereal-based products in the Mediterranean region, illustrating the spectrum of products from past to present and their various processing methods. The text explores new and understudied market trends in cereal-based products, such as cereal-pulse blends, pulse pastas, and flat breads. Chapters cover products originating in North Africa, such as bulgur and couscous, which are consumed worldwide but underrepresented in the scientific literature. Contributing authors also offer a legislative perspective on issues of food safety, the European Food Safety Association’s definition of “novel foods,” and the position of traditional foods in the Mediterranean food industry. This wide-ranging text thus serves members of both the scientific and industrial community seeking better coverage of global cereal product trends.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia