• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Campylobacter: Features, Detection, and Prevention of Foodborne Disease » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Campylobacter: Features, Detection, and Prevention of Foodborne Disease

ISBN-13: 9780128036235 / Angielski / Miękka / 2016 / 160 str.

Gunther Klein; Gunter Klein
Campylobacter: Features, Detection, and Prevention of Foodborne Disease Klein, Günter 9780128036235 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Campylobacter: Features, Detection, and Prevention of Foodborne Disease

ISBN-13: 9780128036235 / Angielski / Miękka / 2016 / 160 str.

Gunther Klein; Gunter Klein
cena 266,64
(netto: 253,94 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 265,53
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Campylobacter: Features, Prevention and Detection of Foodborne Disease is a unique and valuable reference for researchers in academics and industry as well as risk managers and students in the field needing to understand how this specific pathogen behaves in order to improve control of the whole food processing chain. The content in this book provides essential, specific information to help further understand the disease and its impact on public health. Furthermore the characteristics of the pathogen are detailed as well as prevention and mitigation strategies. Written by national and international experts in the field, this book will be a practical source of information for food scientists, food microbiologists, food technologists, food industry responsibles, public health specialists, and students.

  • Provides detailed knowledge of transmission, detection, and of the biology and impact on public health of Campylobacter
  • Describes the specific adaptation and characteristics of Campylobacter as a foodborne pathogen
  • Presents prevention and mitigation strategies as well as legal aspects to improve risk management options

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Microbiology
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128036235
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
160
Waga:
0.29 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 0.89
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

1. Human Campylobacteriosis2. Impact of Campylobacteriosis on Public Health3. Taxonomy and Physiological Characteristics4. Phenotypic and Molecular Detection and Typing Methods5. Epidemiology of Campylobacter6. Prevention and Mitigation Strategies7. Legal Aspects/Microbiological Criteria

Dr. Günter Klein is Professor at the University of Veterinary Medicine Hannover and Director of the Institute of Food Quality and Food Safety. He is a recognised Specialist in Food Hygiene. His research focus is on foodborne bacterial zoonoses with special research interest in Campylobacter and strategies for controlling the pathogen in primary production and throughout the food chain. Professor Klein was member of the Panel on Biological Hazards of EFSA and part of the WG on Campylobacter risk assessment. He is chair of the section Food Hygiene of the German Veterinary Medical Association. He was partner in several EU projects and has collaborations in Spain, Italy, France, UK and The Netherlands. He has lectured nationally and internationally, and has published more than 130 peer-reviewed manuscripts based on original research or reviews and many congress abstracts and symposium presentations, and books and chapters.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia