• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence

ISBN-13: 9780127999548 / Angielski / Twarda / 2016 / 366 str.

Charles Bamforth
Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence Kellershohn, Julie 9780127999548 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence

ISBN-13: 9780127999548 / Angielski / Twarda / 2016 / 366 str.

Charles Bamforth
cena 477,97 zł
(netto: 455,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 473,09 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Brewing Materials and Processes: A Practical Approach to Beer Excellence presents a novel methodology on what goes into beer and the results of the process. From adjuncts to yeast, and from foam to chemometrics, this unique approach puts quality at its foundation, revealing how the right combination builds to a great beer. Based on years of both academic and industrial research and application, the book includes contributions from around the world with a shared focus on quality assurance and control. Each chapter addresses the measurement tools and approaches available, along with the nature and significance of the specifications applied. In its entirety, the book represents a comprehensive description on how to address quality performance in brewing operations. Understanding how the grain, hops, water, gases, worts, and other contributing elements establish the framework for quality is the core of ultimate quality achievement. The book is ideal for users in corporate R&D, researchers, students, highly-skilled small-scale brewers, and those seeking an understanding on how the parts impact the whole in beer production, providing them with an ideal companion to complement Beer: A Quality Perspective.

  • Focuses on the practical approach to delivering beer quality, beginning with raw ingredients
  • Includes an analytical perspective for each element, giving the reader insights into its role and impact on overall quality
  • Provides a hands-on reference work for daily use
  • Presents an essential volume in brewing education that addresses areas only lightly covered elsewhere

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780127999548
Rok wydania:
2016
Ilość stron:
366
Waga:
0.92 kg
Wymiary:
23.62 x 19.3 x 2.29
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Overview of Approaches to Quality Assurance and Quality Control

Chapter 1 - Malts

Chapter 2 - Adjuncts

Chapter 3 - Hops

Chapter 4 - Yeast

Chapter 5 - Water

Chapter 6 - Wort

Chapter 7 - Alcohol

Chapter 8 - Falvorsome Components of Beer

Chapter 9 - Gases

Chapter 10 - Foam and Gushing

Chapter 11 - Color

Chapter 12- Haze

Chapter 13 - Sensory

Chapter 14 - Microbiology

Julie Kellershohn is an assistant professor at the Ted Rogers School of Hospitality and Tourism Management at Ryerson University in Toronto, Canada. Her research focuses on the food and beverage industries, including how and why consumers make their food and beverage purchase decisions in restaurants, pubs, and stores; and how marketing and technology can be used to influence those consumer decisions.

Bamforth, Charles Charles Bamforth is Chair of the Department of Foo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia