• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bread Staling » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bread Staling

ISBN-13: 9781315891248 / Angielski / Twarda / 2017 / 189 str.

Pavinee Chinachoti
Bread Staling Pavinee Chinachoti 9781315891248 Taylor and Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bread Staling

ISBN-13: 9781315891248 / Angielski / Twarda / 2017 / 189 str.

Pavinee Chinachoti
cena 727,18
(netto: 692,55 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 705,23
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The role of starch, gluten, lipids, water, and other components in bread staling is a subject of continual study using advanced analytical methodologies and sophisticated multidisciplinary approaches. Significant recent progress has been made in the fundamental understanding of the events leading to bread staling. Bread Staling presents current knowledge from a physico-chemical perspective, with the intent of providing applicable methods to improve product shelf-life and to design new and longer-lasting baked goods. The contributors detail how to solve this food problem by using polymer science, material research, and molecular spectroscopy, which is a new way to approach a centuries-old problem. This approach can aid manufacturers in developing anti-staling formulations for bread and other baked products. The non-traditional areas of research presented in this book, such as the glassy-rubbery transition and its relevance to bread staling, provide crucial information for scientists and engineers.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Taylor and Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781315891248
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
189
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

1. Mechanism of Staling: An Overview 2. Plasticization- The Softening of Materials 3. Macromolecular Aspects of Bread Staling 4. An Interpretation of the Rheological Behavior of Wheat Flour Dough Based on Fundamental Tests 5. Instrumental Techniques Used in Bread Staling Analysis 6. Nuclear Magnetic Resonance Techniques 7. Thermo-Mechanical Behavior of Concentrated Starch-Based Products 8. Bread Microstructure 9. Modeling the Kinetics of Starch Retrodegradation

Pavinee Chinachoti



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia