• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Biomanufacture of Functional Carbohydrates » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Biomanufacture of Functional Carbohydrates

ISBN-13: 9781032438153 / Angielski

Jing Wu; Lingqia Su
Biomanufacture of Functional Carbohydrates Jing Wu Lingqia Su 9781032438153 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Biomanufacture of Functional Carbohydrates

ISBN-13: 9781032438153 / Angielski

Jing Wu; Lingqia Su
cena 803,19
(netto: 764,94 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 755,61
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Biomanufacture of Functional Carbohydrates provides the systemic introduction of biomanufacture of 10 functional carbohydrates. Each chapter introduces the function and application of a functional carbohydrate, then focuses on the recent advancements of the enzymes and catalytic pathways associated with its biosynthesis.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032438153

Chapter 1 Functional carbohydrates and their manufacturing strategies

            Chuqi Feng, Lingqia Su, Lei Wang, Zhengfei Yana, Jing Wu

Chapter 2 Resistant dextrin/Isomaltodextrin

Lijun Zhao, Mingjing Sun, Wei Xia, Lei Wang, Jing Wu, Lingqia Su

Chapter 3 Isomaltooligosaccharides

            Minglei Hou, Xingyu Zhou, Lingqia Su, Lei Wang

Chapter 4 Gentiooligosaccharides

Chapter 5 Nigerooligosaccharides and Kojioligosaccharides

            Siqi Chen, Zhaoyuan Zhang, Zhengfei Yan, Jing Wu, Wei Xia

Chapter 6 Isomaltulose

Yang Li, Miaomiao Xue, Kang Zhang

Chapter 7 Trehalose

            Qisheng Fu, Shujin Bai, Yan Huang, Jing Wu, Lingqia Su

Chapter 8 Turanose

Mingjing Sun, Huanliu Lin, Jingjia Huang, Yan Huang, Lingqia Su

Chapter 9 2'-fucosyllactose/3-fucosyllactose

Luyao Wang, Shengqi Gao, Kang Zhang, Jing Wu

Chapter 10 Lacto‑N‑neotetraose

            Mengwei Zhang, Tongle Liu, Sheng Chen, Kang Zhang

Chapter 11 Sialyllactose

 

Bohan Cai, Jing Wu, Zhanzhi Liu

Jing Wu, phD, is a professor in State Key Laboratory of Food Science and Resources, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China. She obtained a B.S. and M.S. degree from Wuxi Institute of Light Industry, China, and Ph.D. degree from China Pharmaceutical University, China. Then she went to University of Michigan as a postdoc. So far, she is committed to exploring functional food using technologies of molecular biology, genetic engineering, fermentation engineering, and enzymatic engineering. She assumed the chief scientist of National Key Research and Development Program of China, and taken charge of many items of academic projects. Currently, over 290 papers (152 SCI included) and five books have been published, over 130 invention patents have been applied (92 granted patents).

 

Lingqia Su, phD, is a professor in State Key Laboratory of Food Science and Resources, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, China. She received Ph.D. degree from Jiangnan University, China. She is mainly engaged in the field of enzyme engineering, including enzyme discovery and molecular modification, enzyme catalysis and biotransformation, construction of efficient protein expression system and optimization of fermentation process. She also carry out the research on building microbial synthesis pathways for high-value products, regulating cell growth and metabolic flow, and improving product yield. So far, over 100 papers have been published (63 SCI included), 46 invention patents have been granted.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia