• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bioethanol: Biochemistry and Biotechnological Advances » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bioethanol: Biochemistry and Biotechnological Advances

ISBN-13: 9781774634875 / Angielski / Miękka / 2021 / 446 str.

Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón; Arely Prado-Barragán; José Luis Martínez-Hernández
Bioethanol: Biochemistry and Biotechnological Advances Nevárez-Moorillón, Guadalupe Virginia 9781774634875 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bioethanol: Biochemistry and Biotechnological Advances

ISBN-13: 9781774634875 / Angielski / Miękka / 2021 / 446 str.

Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón; Arely Prado-Barragán; José Luis Martínez-Hernández
cena 403,98
(netto: 384,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 400,67
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Food Microbiology and Biotechnology: Safe and Sustainable Food Production explores the most important advances in food microbiology and biotechnology, with special emphasis on the challenges that the industry faces in the era of sustainable development and food security problems.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Science > General
Technology & Engineering > Food Science - General
Business & Economics > Industries - Pharmaceutical & Biotechnology
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774634875
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
446
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

“An exceptional piece of work. The editors have selectively chosen the chapters covering different aspects of food microbiology and biotechnology, giving a special emphasis on the challenges that the industry faces in the era of sustainable development and food security problems. A useful guide for researchers and a quick reference for food technologists on the latest topics in food microbiology and biotechnology, including food bioprocesses, fermentation, food microbiology, functional foods, nutraceuticals, and extraction of natural products, nano- and micro-technology, innovative processes/bioprocesses for utilization of by-products, alternative processes requiring less energy or water etc.” 
— Shiburaj Sugathan PhD, Senior Scientist and Head, Microbiology Division, Jawaharlal Nehru Tropical Botanic Garden & Research Institute, Kerala, India

Part 1: Food Microbiology  1. Hurdle Technologies for the Control of Microbial Growth in Food  2. Production of Microbiologically Safe Fruits and Vegetables  3. Sustainable Production of Innocuous Seafood  4. Microbiological Quality and Food Safety Challenges in the Meat Industry  5. Fermentation as a Preservation Strategy in Foods  6. Food Preservation Using Plant-Derived Compounds  7. Lactic Acid Bacteria in Preservation and Functional Foods  8. Fermented Milks: Quality Foods with Potential for Human Health  9. Training in Good Safety Practices and Food Manufacturing for Safe Food Production  Part 2: Food Biotechnology  10. Production, Recovery, and Application of Invertases and Lipases  11. Recent Advances in the Bioconversion of 2-Phenylethanol through Biotechnological Processes for Using as a Natural Food Additive  12. Natural Antimicrobials from Vegetable By-Products: Extraction, Bioactivity, and Stability  13. Fermentative Bioprocesses for Detoxification of Agri-Food Wastes for Production of Bioactive Compounds  14. Lipids as Components for Formulation of Functional Foods: Recent Trends  15. Milk-Clotting Enzymes: S. elaeagnifolium as an Alternative Source  16. Pomegranate (Punica granatum L.) Nutritional and Functional Properties  17. Biomass Fractionation to Bio-Based Products in Terms of Biorefinery Concept



Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón, PhD, is a bacteriological chemist. She has been a full time Professor at the School of Chemical Sciences, Autonomous University of Chihuahua, Mexico, for the last 30 years.



Arely Prado-Barragan, PhD, is a Research Professor at Autonomous Metropolitan University, Iztapalapa Campus (UAMI), Mexico, where she is a member of the research group in solid-state fermentation of the Department of Biotechnology.



José Luis Martínez-Hernández, PhD, is a Research Scientist and Full Professor at the School of Chemistry, Autonomous University of Coahuila (UAdeC), Mexico.



Cristobal N. Aguilar, PhD, is Full Professor and Dean of the School of Chemistry at the Autonomous University of Coahuila, México.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia