• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet

ISBN-13: 9781032113777 / Angielski / Twarda / 2022 / 352 str.

Octavio Paredes-López; Oleksandr Shevchenko; Viktor Stabnikov
Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet Paredes-L Oleksandr Shevchenko Viktor Stabnikov 9781032113777 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet

ISBN-13: 9781032113777 / Angielski / Twarda / 2022 / 352 str.

Octavio Paredes-López; Oleksandr Shevchenko; Viktor Stabnikov
cena 876,20 zł
(netto: 834,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 869,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Organized in five parts, this book addresses bakery and confectionery products, technologies for cereals enhancement, technologies for dairy products enhancement, food supplements, and finally, new technology processes. The book is an aide to food scientists and engineers contributing to the development of high-quality food products.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Nutrition
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Food Biotechnology and Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032113777
Rok wydania:
2022
Numer serii:
001236373
Ilość stron:
352
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

PART I. NEW BAKERY AND CONFECTIONERY PRODUCTS. 1. Technology of bakery products using magnetofood as a food additive. 2. Use of the complex of technologically valuable hop compounds in bakery technology. 3. Technology of confectionery products using magnetofood as a food additive. 4. Whey proteins in bakery products. 5. Bakery products enriched with organoselenium compounds. PART II. NEW TECHNOLOGIES FOR CEREALS ENHANCEMENT. 6. Artichoke powder and buckwheat bran in diabetic bakery products. 7. The use of leaven of spontaneous fermentation of cereal flours in the technology of healthy and dietary bakery products. PART III. NEW TECHNOLOGIES FOR DAIRY PRODUCTS ENHANCEMENT. 8. Spices for dairy products. 9. Influence of malt properties on the indicators of milk-protein concentrates. 10. Use of Food Additives for Enrichment of Butter Mixtures. PART IV. NEW FOOD SUPPLEMENTS. 11. Development of dietary additive of schiitake mushrooms enhanced with active polysaccharides for pasta production. 12. Heme iron-containing dietary supplements and their application in fortified foods. PART V. NEW FOOD TECHNOLOGY PROCESSES. 13. Bacterial microbial surface-active substances in food-processing industry. 14. Modern packaging systems application to extend meat products shelf life



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia