• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bioactive Compounds in Fermented Foods: Health Aspects » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bioactive Compounds in Fermented Foods: Health Aspects

ISBN-13: 9781032025254 / Angielski / Miękka / 2024 / 404 str.

Amit Kumar Rai; Anu Appaiah Ka
Bioactive Compounds in Fermented Foods: Health Aspects Amit Kumar Rai Anu Appaia 9781032025254 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bioactive Compounds in Fermented Foods: Health Aspects

ISBN-13: 9781032025254 / Angielski / Miękka / 2024 / 404 str.

Amit Kumar Rai; Anu Appaiah Ka
cena 326,10
(netto: 310,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 312,27
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

The bioactive compounds are produced either during biotransformation of food metabolites or directly produced by microorganisms. The book discusses different types of bioactive compounds and concludes with the impact of gut fermentation on production of bioactive compounds with specific human health.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032025254
Rok wydania:
2024
Numer serii:
000470307
Ilość stron:
404
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Part 1: Introduction  1. Microorganisms Associated with Food Fermentation  2. Bioactive Compounds in Fermented Foods  Part 2: Health Promoting Components in Fermented Foods  3. Polyphenols in Fermented Foods and Their Potential Health Benefits  4. Bioactive Peptides in Fermented Food Products: Production and Functionality  5. Fibrinolytic Enzymes in Fermented Food Products  6. Production of Antihypertensive Peptides during Food Fermentation  7. Exopolysaccharides in Fermented Foods and Their Potential Health Benefits   8. Impact of Fermentation on Antinutritional Factors  9. Prebiotics, Probiotics and Synbiotics: A New Integrated Approach in Functional Foods  Part 3: Traditional Fermented Products and Health Benefits  10. Fermented Soybean Products and Their Health Benefits  11. Health Benefits of Fermented Alcoholic Beverages  12. Fermented Milk Products and Their Potential Health Benefits  13. Bioactive Compounds in Fermented Fish and Meat Products: Health Aspects  Part 4: Recent Advances in Food Fermentation  14. Microbial Transformation during Gut Fermentation   



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia