• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bildung der funktionellen Eigenschaften von emulgierten Produkten » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bildung der funktionellen Eigenschaften von emulgierten Produkten

ISBN-13: 9786204439280 / Miękka / 116 str.

G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
Bildung der funktionellen Eigenschaften von emulgierten Produkten SULAYMANOVA, G. H., AShUROVA, M. Z. 9786204439280 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bildung der funktionellen Eigenschaften von emulgierten Produkten

ISBN-13: 9786204439280 / Miękka / 116 str.

G. H. SULAYMANOVA; M. Z. AShUROVA
cena 276,87
(netto: 263,69 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 276,87
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Herstellung von fetthaltigen Produkten, einschließlich Emulsionen, für die Ernährung verschiedener Bevölkerungsgruppen mit einem ausgewogenen Komplex biologisch aktiver Substanzen: Lipide, Fettsäuren, Proteine, Vitamine und Mineralien, möglicherweise auf der Grundlage der Entwicklung wirksamer Methoden zur Herstellung von Emulsionsprodukten unter Verwendung lokaler Rohstoffe. In diesem Zusammenhang wurden wissenschaftliche und experimentelle Forschungen durchgeführt, um die Technologien zur Herstellung von Emulsionsfettprodukten unter Verwendung lokaler Rohstoffe zu verbessern, ihre Qualität zu erhöhen und die Lebensmittelsicherheit zu gewährleisten, was wichtig ist. In dieser Arbeit wurden Methoden zur Gewinnung der Fettphase von Emulsionsfettprodukten durch die Verwendung von Mischungen traditioneller und nicht-traditioneller Pflanzenöle in optimalen Mengen entwickelt.

Kategorie:
Sztuka, Muzyka
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
ISBN-13:
9786204439280
Ilość stron:
116
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

SULAYMANOVA, G. H.Die Monographie wird Forschern, Fachleuten in der Lebensmittel-, Chemie- und Pharmaindustrie, Lehrern, Doktoranden und Postgraduierten an Hochschulen empfohlen.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia