• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods

ISBN-13: 9781071629338 / Angielski / Twarda / 2023 / 278 str.

Moustafa Bensafi
Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods Moustafa Bensafi 9781071629338 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods

ISBN-13: 9781071629338 / Angielski / Twarda / 2023 / 278 str.

Moustafa Bensafi
cena 806,99 zł
(netto: 768,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 771,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This volume combines well-established state-of-the-art techniques and innovative technologies in the field of emotions and applying them to food and sensory sciences. Chapter guide readers through explicit measures of emotions, protocols enabling the measure of implicit aspects of emotions, and protocols enabling analysis of complex and voluminous data generated by emotion studies in food science.Authoritative and cutting-edge,Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foodsaims to provide researchers the most complete information possible in terms of stimuli, materials, and methods for characterizing emotions, in order to give them the possibility of taking on new projects and new challenges in food science.

This volume combines well-established state-of-the-art techniques and innovative technologies in the field of emotions and applying them to food and sensory sciences. Chapter guide readers through explicit measures of emotions, protocols enabling the measure of implicit aspects of emotions, and protocols enabling analysis of complex and voluminous data generated by emotion studies in food science. Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods aims to provide researchers the most complete information possible in terms of stimuli, materials, and methods for characterizing emotions, in order to give them the possibility of taking on new projects and new challenges in food science.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071629338
Rok wydania:
2023
Dostępne języki:
Numer serii:
001215029
Ilość stron:
278
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Part I: Explicit Approaches

1. Different Methods to Assess the Trigeminal System

Gözde Filiz and Johannes Frasnelli

 

2. Preparation of Beverage Samples Spiked with Aroma Standards

Miguel A. Pedroza and Carmen C. Licon

 

3. Studying Chemosensory Perception and Its Hedonic Component in an Anthropological Context: From Genetics to Psychophysical Measures

Harilanto Razafindrazaka, Veronica Pereda-Loth, Catherine Soler, Lenka Tisseyre, Virginie Charasson, Thierry Letellier, Camille Ferdenzi, and Denis Pierron

 

4. Measuring food emotions in a Living Lab

Jérémy Vieira, Caroline Jacquier, and Agnès Giboreau

 

5. Lexicon questionnaire (EsSense Profile R)

Herbert L. Meiselman,

 

6. Using check-all-that-apply (CATA) questions in emotion questionnaires

Sara R. Jaeger and Gastón Ares

 

7. Participant-defined questionnaire (EmoSemio)

Sara Spinelli and Erminio Monteleone

 

8. Emotion-picture questionnaires (emoji)

Sara Spinelli, Erminio Monteleone, and Sara R. Jaeger

 

9. Measuring Food Emotions Using Semi-Guided Interviews

Marylou Mantel, Jean-Michel Roy, and Moustafa Bensafi

 

Part II: Implicit Approaches

10. Measuring Olfaction in Children and Young People with Profound Intellectual and Multiple Disabilities

Geneviève Petitpierre and Juliane Dind

 

11. Measuring Hedonic Behaviors to Food Odors in Children

Dantec M, Chalençon L, Thevenet M, Adrar I, Baudino S, Mandairon N, and Bensafi M

 

12. Modulation of visual perception by odors

Jonas Yde Junge, Surabhi Bhutani, Valentina Parma

 

13. Characterizing Emotional Response to Olfactory, Auditory and Visual Stimulations in a Virtual Reality Environment

Lucile Rey, Clément Désoche, Marc Thévenet, Samuel Garcia, Barbara Tillmann, and Jane Plailly

 

14. Characterization of Facial Emotions to Food Odors in Children With Autism

Luisier A-C , Petitpierre G, Clerc Bérod A, and Bensafi M

15. Facial Electromyography in Food Research in a behavioural and MR setting

Emilio Chiappini, Giorgia Silani, Johan N. Lundström, Sebastian Korb

  16. Measuring the Postauricular Reflex As An Indicator Of Appetitive Processing

Yoann Stussi, Sylvain Delplanque, and David Sander

 

17. Peripheral nervous system responses to food stimuli: Electrode placement and measures

Carmen C. Licon and Miguel A. Pedroza

 

18. Peripheral nervous system responses to food stimuli:Analysis using data science approaches

Moranges M, Plantevit M, and Bensafi M

 

19. Electroencephalography and Gustatory Event-Related Potentials Measures to Oral Stimuli 

Emilia Iannilli

 

20. Assessment of Food Odor Evoked Emotions Using Functional Magnetic Resonance Imaging

Pengfei Han and Thomas Hummel

 

This volume combines well-established state-of-the-art techniques and innovative technologies in the field of emotions and applying them to food and sensory sciences. Chapter guide readers through explicit measures of emotions, protocols enabling the measure of implicit aspects of emotions, and protocols enabling analysis of complex and voluminous data generated by emotion studies in food science.

 

Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods aims to provide researchers the most complete information possible in terms of stimuli, materials, and methods for characterizing emotions, in order to give them the possibility of taking on new projects and new challenges in food science.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia