• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients

ISBN-13: 9781071616482 / Angielski / Twarda / 2021 / 234 str.

Andrea Gomez-Zavaglia
Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients Andrea Gomez-Zavaglia 9781071616482 Humana - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients

ISBN-13: 9781071616482 / Angielski / Twarda / 2021 / 234 str.

Andrea Gomez-Zavaglia
cena 887,69 zł
(netto: 845,42 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 848,19 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Methods and Protocols in Food Science
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781071616482
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2022
Numer serii:
001215029
Ilość stron:
234
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1- Encapsulation of hydrophobic compounds in sugar matrixes by freeze-drying

N.T. Hoyos Merlano, M.V. Borroni & M.L. Herrera

 

2- Stabilization of bioactive molecules through the spray-drying technique: Current applications and challenges

C. Roriz, M. Carocho, S.A. Heleno, I.C.F.R. Ferreira, & L. Barros

 

3- Calcium alginate capsules. Particularities of natural antioxidants and plant germoplasm systems

L. Deladino & A. Schneider-Teixeira

 

4- Pectin-iron capsules: a non-traditional delivery system based on ionic gelation

E. Gerbino & A. Gomez-Zavaglia

 

5- Encapsulation of lactic acid bacteria in sugar matrices to be used as starters in the food industry

N.S. Brizuela, B. Bravo-Ferrada & E.E. Tymczyszyn

 

6- Measurements of viability and damage in microencapsulated bacterial cells with flow cytometry

K.B. Sampaio, T.M.R. de Albuquerque & E.L. de Souza

 

7- Microfluidic glass capillary devices: an innovative tool to encapsulate Lactobacillus plantarum

G. Quintana, E. Gerbino & A. Gomez-Zavaglia

 

8- State-of-the-art of encapsulation based on spray-drying technique for carotenoids from plant material. Methods, mechanism

A.G. Pereira, C. Jiménez-López, M. Fraga-Corral, A. Gomez-Zavaglia, M.A. Prieto & J. Simal-Gandara

 

9- Freeze-drying encapsulation as mechanism of choice in oils. Methods and mechanism

M. Carpena, P.G. Oliveira, A.G. Pereira, M.A. Prieto & J. Simal-Gandara

 

10- Development of novel inulin-based electrosprayed microparticles for the stabilization and delivery of phlorotannin extracts

L. Cassani & A. Gómez-Zavaglia

 

11- Nanostructures for the stabilization and delivery of lactic acid bacteria

P. Alves, P. Coimbra, F. Ghibaudo, A. Gómez-Zavaglia & P. Simões

 

12. Fish oil encapsulation using soy proteins as wall material: protocols to ensure PUFA protection

L. Di Giorgio, P.R. Salgado & A.N. Mauri

 

13. Obtention and characterization of cyclodextrins complexes for the development of food ingredients

C. dos Santos Ferreira, G.E. Maraulo, M.E. Lionello, & M.F. Mazzobre

 

14. Stability of antioxidants encapsulated in freeze-dried prebiotic matrices

J.M. Faroux, M. Ureta, A. Gomez-Zavaglia & E.E. Tymczyszyn

 

15. Immobilization of β-galactosidase in calcium alginate beads

G.N. Martins, O. Figueira & P.C. Castilho

 

16. Bacterial S-layer proteins for stabilization of food ingredients encapsulated in liposomes

M.A. Serradell & E.E. Tymszyszyn

 

17. Fructosyltransferase immobilization via entrapment

M.M. Ureta & A. Gomez-Zavaglia

This volume provides a comprehensive introduction into methods and procedures on encapsulation of sensitive food nucleus. Chapters guide readers through different strategies to encapsulate bioactive compounds and cells. Additionally, chapters will detail methods on three major issues; the nucleus to be encapsulated, the carrier material, and the encapsulation technique. 

Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Encapsulation of Food Ingredients aims to give guidance on encapsulation techniques and an understanding on tools, materials, and supplies to implement innovative approaches.




Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia