• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Back to Protein: The Low Carb/No Carb Meat Cookbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Back to Protein: The Low Carb/No Carb Meat Cookbook

ISBN-13: 9780871319128 / Angielski / Twarda / 2000 / 280 str.

Barbara Hartsock Doyen
Back to Protein: The Low Carb/No Carb Meat Cookbook Doyen, Barbara Hartsock 9780871319128 M. Evans and Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Back to Protein: The Low Carb/No Carb Meat Cookbook

ISBN-13: 9780871319128 / Angielski / Twarda / 2000 / 280 str.

Barbara Hartsock Doyen
cena 97,30 zł
(netto: 92,67 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 95,36 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Designed as a companion to current bestselling low-carb diet books, this cookbook contains 450 recipes for beef, poultry, seafood, deer, ostrich, rabbit, and other rarities. The author is a blue-ribbon winning cook and a reformed vegetarian. 60 illustrations.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Health & Healing - Weight Control
Cooking > Methods - General
Cooking > Specific Ingredients - Meat
Wydawca:
M. Evans and Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780871319128
Rok wydania:
2000
Ilość stron:
280
Waga:
0.64 kg
Wymiary:
23.75 x 16.03 x 3.15
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Obwoluta
Doyen, Barbara Hartsock Doyen, a literary agent and blue-ribbon winning co... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia