• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

BIOENGINEERED MEAT » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

BIOENGINEERED MEAT

ISBN-13: 9783844394221 / Angielski / Miękka / 116 str.

Zuhaib Bhat
BIOENGINEERED MEAT Bhat, Zuhaib 9783844394221 Dictus Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

BIOENGINEERED MEAT

ISBN-13: 9783844394221 / Angielski / Miękka / 116 str.

Zuhaib Bhat
cena 219,18
(netto: 208,74 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 219,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Current meat production methods have many health, environmental and other problems associated with them. A new approach to produce meat and thereby reducing these risks is probably feasible with existing tissue engineering techniques and has been proposed as a humane, safe and environmentally beneficial alternative to slaughtered animal flesh. Bioengineered meat has the potential to greatly reduce animal suffering and make eating animals unnecessary, even while satisfying all the nutritional and hedonic requirements of meat eaters. In the long term, tissue-engineered meat is the inescapable future of humanity. However, in the short term the extremely high prohibitive cost of the biofabrication of tissue-engineered meat is the main potential obstacle, although large-scale production and market penetration are usually associated with a dramatic price reduction. This book discusses the requirements that need to be met to increase the feasibility of invitro meat production, which includes finding an appropriate stem cell source, their growth inside a bioreactor and providing essential cues for proliferation and differentiation.

Wydawca:
Dictus Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783844394221
Ilość stron:
116
Waga:
0.19 kg
Wymiary:
0.7 x 15.0 x 22.0
Oprawa:
Miękka

Assistant Professor/Junior Scientist, Division of Livestock Products Technology, SKUAST-Jammu, India. Author of thirteen research papers, nine review articles and two books.

Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia