• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Authenticity of Foods of Animal Origin » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Authenticity of Foods of Animal Origin

ISBN-13: 9781498706414 / Angielski / Twarda / 2015 / 334 str.

Ioannis Sotirios Arvanitoyannis
Authenticity of Foods of Animal Origin Ioannis Sotirios Arvanitoyannis 9781498706414 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Authenticity of Foods of Animal Origin

ISBN-13: 9781498706414 / Angielski / Twarda / 2015 / 334 str.

Ioannis Sotirios Arvanitoyannis
cena 775,66
(netto: 738,72 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 755,61
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Over the last 20-30 years the number of food poisoning incidents has increased considerably and this has had disastrous effects both on consumers and the food industry. Several food industries went bankrupt due to huge amounts of money paid to compensate consumers family/relatives. These unfortunate incidents triggered consumer and governmental awareness of food crises. In EU, for instance, an organization called EFSA (European Food Safety Authority) was established and its role is to deal with foods and feeds crises within the frame of RASFF (Rapid Alert System for Feeds and Foods). This system s intent is to inform in a timely manner all the directly involved partners (food companies, laboratories, governmental officers) and also to monitor the measures/actions undertaken to minimize both the extent and the intensity of the caused defect.

The best policy to solve a crisis is to recall affected products. However, an effective and rapid recall presupposes the proper functioning of traceability. The latter is a prerequisite of current legislation (Regulation 178/2002). Traceability can be based either on EAN (European Article Number) -8, -9, -12, -13 and -128 or RF-ID (Radio Frequency Identification). Although the usage of RF-ID is more expensive than that of EAN, it is preferred in the case of animals and fish. Once the animal has been cut to pieces, all the previous information stored in the RF-ID can be passed to EAN-128.

This book aims at addressing five major issues: food traceability; food authenticity techniques and methods to detect potential adulteration; application of authenticity techniques and methods to foods of animal origin; legislation regarding traceability and authenticity in EU, USA, Canada, Japan, and Australia-NZ; and trends and suggestions for further research in food traceability and authenticity. A second book, entitled "Authenticity of foods of plant origin and genetically modified organisms," will follow this book. This book is expected to be useful to academicians, industrialists, students of food science and technology, veterinarians, and technicians specialized in food technology."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781498706414
Rok wydania:
2015
Numer serii:
000470307
Ilość stron:
334
Waga:
0.81 kg
Wymiary:
23.11 x 15.49 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Preface. Part A – Introduction In Authenticity and Traceability of Foods. Part B – Authenticity of Foods of Animal Origin. Part C – Legislation for Traceability and Authenticity of Foods. Part D – Conclusions, Future Trends and Suggestions. Index.

Ioannis Sotirios Arvanitoyannis



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia