• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Asian Noodle Manufacturing: Ingredients, Technology, and Quality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Asian Noodle Manufacturing: Ingredients, Technology, and Quality

ISBN-13: 9780128128732 / Angielski / Miękka / 2020 / 260 str.

Gary Hou
Asian Noodle Manufacturing: Ingredients, Technology, and Quality Gary Hou 9780128128732 Woodhead Publishing and AACC International Pr - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Asian Noodle Manufacturing: Ingredients, Technology, and Quality

ISBN-13: 9780128128732 / Angielski / Miękka / 2020 / 260 str.

Gary Hou
cena 765,81 zł
(netto: 729,34 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Woodhead Publishing and AACC International Pr
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128128732
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
260
Waga:
2.68 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.89
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. Introduction to noodles and noodle production

Section I: Ingredients 2. Wheat and flour requirements 3. Functional roles of Ingredients

Section II: Manufacture and Quality 4. Processing technology 5. Quality evaluation

Section III: Noodle products 6. Whole grain noodles 7. Gluten free noodles 8. Future technology and trends in noodles

Dr. Gary Hou, Chief Technology Officer - Grain Foods, just joined the SPC Group since May 2018. Prior to this, Dr. Hou was the Technical Director at the Wheat Marketing Center, Portland, Oregon since 1995. In his capacity at WMC, Dr. Hou directed WMC's technical training and research programs. Each year, he conducted technical short courses focusing on improving end product quality for Asian noodles, steamed breads, crackers and cookies, flour tortillas and flatbread, frozen dough, artisan baking, and a whole range of whole grain products. New topics and custom courses were developed each year for specific countries. More than 1,000 professionals from over 30 countries have attended his training courses. In addition, Dr. Hou had served as an expert consultant to U.S. Wheat Associates since 1996 and to U.S. Dairy Export Council since 2009, providing technical support and training to flour milling and food processing companies in over 30 countries.

Dr. Hou conducts numerous research projects, results of which have been presented at the AACC International annual meeting, Institute of Food Technologist annual meeting and many other international conferences. He has authored or co-authored, and published more than 30 peer-reviewed scientific papers in international journals. His research topics cover a wide range of wheat-based foods with an emphasis on whole wheat flour milling and whole grain products development. He is the editor of Asian Noodles: Science, Technology, and Processing, the only comprehensive English language book on Asian noodles.

In his new role at SPC Group, Dr. Hou resumes much bigger responsibilities: overseeing all technical aspects and technological resources for the purpose of organizational growth; establishing a technological vision for SPC; and leading the company's technological development to achieve sustainable business growth. Dr. Hou is still actively involving in scientific community by editing new books, publishing new research papers, and leading scientific organizations.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia