• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Amino Acid Fermentation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Amino Acid Fermentation

ISBN-13: 9784431565185 / Angielski / Twarda / 2017 / 310 str.

Atsushi Yokota; Masato Ikeda
Amino Acid Fermentation Atsushi Yokota Masato Ikeda 9784431565185 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Amino Acid Fermentation

ISBN-13: 9784431565185 / Angielski / Twarda / 2017 / 310 str.

Atsushi Yokota; Masato Ikeda
cena 1412,26 zł
(netto: 1345,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1349,42 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Science > Biotechnology
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Advances in Biochemical Engineering & Biotechnology (Hardcov
Język:
Angielski
ISBN-13:
9784431565185
Rok wydania:
2017
Wydanie:
2017
Numer serii:
000086799
Ilość stron:
310
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Part I. Situation and history of amino acid fermentation.- Present global situation of amino acids in industry.- Discovery and History of Amino Acid Fermentation.- Early history of the breeding of amino acid-producing strains.- Part II. Examples of amino acids fermentation.- Glutamate fermentation-2: Mechanism of L-glutamate overproduction in Corynebacterium glutamicum.- Lysine Fermentation – History and Genome Breeding.- Branched-chain amino acids.- L-Cysteine metabolism and fermentation in microorganisms.- L-Methionine Production.- Part III. Recent Advances in amino acid fermentation research.- Boosting anaplerotic reactions by pyruvate kinase gene deletion and phosphoenolpyruvate carboxylase desensitization for glutamic acid and lysine production in Corynebacterium glutamicum.- Exporters for production of amino acids and other small molecules.- Novel technologies for optimal strain breeding.-  Microbial production of amino acid-related compounds.- Part IV. Future prospective of amino acid fermentation.- New functions and potential applications of amino acids.- Toward sustainable amino acid production.

Atsushi Yokota, Ph. D., Professor, Laboratory of Microbial Physiology, Division of Fundamental AgriScience Research, Research Faculty of Agriculture, Sapporo, Hokkaido University


Masato Ikeda, Ph. D., Professor, Department of Agricultural and Life Sciences, Faculty of Agriculture, Shinshu University, Nagano, Japan

This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development. The book is divided into four parts, the first of which presents a review of amino acid fermentation, past and present. The second part highlights selected examples of amino acid fermentation in more detail, while the third focuses on recent advanced technologies. The last part introduces readers to several topics for future research directions in amino acid production systems. A new field, “amino acid fermentation”, was created by the progress of academic research and industrial development. In 1908, the Japanese researcher Kikunae Ikeda discovered glutamate as an Umami substance. Then a new seasoning, MSG (monosodium glutamate), was commercialized. Although glutamate was extracted from the hydro-lysate of wheat or soybean in the early days, a new production method was subsequently invented – “fermentation” – in which glutamate is produced from sugars such as glucose by a certain bacterium called Corynebacterium. The topic of this volume is particularly connected in a significant way with biochemical, biotechnological, and microbial fields. Both professionals in industry and an academic audience will understand the importance of this volume.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia