• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Alternative and Replacement Foods: Volume 17 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Alternative and Replacement Foods: Volume 17

ISBN-13: 9780128114469 / Angielski / Miękka / 2018 / 494 str.

Grumezescu, Alexandru Mihai
Alternative and Replacement Foods: Volume 17 Grumezescu, Alexandru Mihai 9780128114469 Handbook of Food Bioengineering - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Alternative and Replacement Foods: Volume 17

ISBN-13: 9780128114469 / Angielski / Miękka / 2018 / 494 str.

Grumezescu, Alexandru Mihai
cena 569,69
(netto: 542,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 569,69
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Alternative and Replacement Foods, Volume 17, a volume in the Handbook of Food Bioengineering series, presents the most up-to-date research on synthetic and replacement food components for scientists and researchers. The book helps them understand the significant impact of these foods on the length and quality of life of consumers. It presents a solid resource that brings together multidisciplinary research and its relationship to various disciplines. Readers will find a broad range of potential outcomes discussed, such as food safety, human and animal health benefits, and the development of new and novel foods through the bio-fortification of nutrients in foods.

  • Discusses how specialty food products improve diet and heath
  • Summarizes advances in dietary supplements, probiotics and nutraceuticals
  • Includes research advances on snacks, vegan diets, gluten-free foods and more
  • Provides identification and research studies on anti-obesity foods
  • Presents information on alternative protein sources

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Handbook of Food Bioengineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128114469
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
494
Waga:
0.84 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 2.57
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. A New Approach: Replacement and Alternative Foods for Food Industry
2. Home Meal Replacement Regimen for Various Age Groups
3. Concerns over dietary supplements, their quality, use and general safety
4. Relevant aspects in the development of extruded high-protein snacks: An alternative to reduce global undernourishment
5. Natural antioxidants and food applications: healthy perspectives
6. The latest boom on food market goes back to ancient times: Vegan nutrition in sports and exercise - the healthy athlete
7. Trends and possibilities of the use of probiotics in food production
8. Nutraceuticals in alternative and underutilized fruits as functional food ingredients: ancient species for new health needs
9. Designer and functional food lipids in dietary regimes: Current trends and future prospects
10. Single-Cell Protein as a Source of Biologically Active Ingredients for the Formulation of Anti-Obesity Foods
11. Annatto carotenoids as additives replacers in meat products
12. Gluten-free bakery products
13. Potential of novel bioactive peptides as functional food ingredients in preventing cardiovascular disease
14. Methods to improve the quality of plant and animal by-products used as alternative protein sources to fish meal in aquafeeds
15. Alternative Proteins and Pseudocereals in the Development of Gluten-Free Pasta



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia