• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

ISBN-13: 9780128149218 / Angielski / Miękka / 2019 / 410 str.

Daniela Bermudez-Aguirre
Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation Daniela Bermudez-Aguirre 9780128149218 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

ISBN-13: 9780128149218 / Angielski / Miękka / 2019 / 410 str.

Daniela Bermudez-Aguirre
cena 761,11
(netto: 724,87 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Machinery
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128149218
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
410
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 2.13
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Part I. Fundamentals of Cold Plasma Technology 1. Engineering principles of cold plasma 2. Advances in the inactivation of microorganisms and viruses in food and model systems using cold plasma 3. Mathematical modeling during microbial inactivation with cold plasma 4. Cold plasma to control biofilms in food and in the food-processing environment

Part II. Food Preservation by Cold Plasma 5. Disinfection of high moisture food using cold plasma 6. Disinfection of granular food products using cold plasma 7. Enzyme inactivation model systems and food matrices by cold plasma 8. Effect of cold plasma in food components 9. Packed food and packaging materials disinfected by cold plasma

Part III. Equipment 10. Equipment design for cold plasma disinfection of food products 11. Microwave and radio-frequency poweredcold plasma applications for food safety and preservation

Part IV. Special Applications of Cold Plasma and Regulatory Status 12. Cold plasma for space food applications 13. Regulatory status of cold plasma in food applications

Daniela Bermudez-Aguirre has a background in Food Engineering (BSc), Food Science (MSc), and Engineering Science, with a focus on Food Engineering (PhD). During her graduate and post-doctorate work at Washington State University (WSU), she was involved in the development of nonthermal technologies for food processing and preservation, such as high hydrostatic pressure, pulsed electric fields, ultrasound, ultraviolet, cold plasma, and ozone. Her research at WSU also included projects funded by the Department of Defense (DoD) to improve the quality of military rations without compromising the food safety using innovative thermal processing. Afterwards, she worked as a senior research scientist for Lockheed Martin, a contractor of NASA. At NASA Johnson Space Center, she was the principal investigator of a project that used cold plasma to disinfect vegetables grown and consumed in-orbit by astronauts. In the last few years, she has been a consultant to industry and research centers about the use and applications of cold plasma equipment. She is the author of more than 60 peer-review publications, editor of 3 books in Food Engineering, and reviewer of over 50 high-impact journals in food science and technology. She has more than 20 years of experience working on nonthermal technologies for food safety and product development.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia