• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Active Packaging for Food Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Active Packaging for Food Applications

ISBN-13: 9780367397289 / Angielski / Miękka / 2019 / 236 str.

Aaron L. Brody; E. P. Strupinsky; Lauri R. Kline
Active Packaging for Food Applications Aaron L. Brody E. P. Strupinsky Lauri R. Kline 9780367397289 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Active Packaging for Food Applications

ISBN-13: 9780367397289 / Angielski / Miękka / 2019 / 236 str.

Aaron L. Brody; E. P. Strupinsky; Lauri R. Kline
cena 312,13 zł
(netto: 297,27 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 302,19 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Active Packaging for Food Applications provides a survey of the active packaging technologies that now play a role in packaging for the improvement of food preservation, quality and safety. It gives the reader a detailed guide and reference to these technologies and their applications. It focuses on technologies currently in commercial use or with the potential to become commercial, including oxygen scavenging, moisture control, ethylene removal from fresh food, antimicrobials, odor removal, and aroma emission.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Industrial Design - Packaging
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367397289
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
236
Waga:
0.45 kg
Wymiary:
22.61 x 14.99 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Introduction. Oxygen Scavenger Systems. Oxygen Scavenging in 2000 and Beyond. Moisture Control. Gas Permeability Control. Ethylene Control. Odor Removers. Aroma Emissions From Plastics. Antimicrobial Packaging. Carbon Dioxide Absorbers. Carbon Dioxide Emitters/Generators. Other Systems. The Future. Appendix.

Brody, Aaron L.; Strupinsky, E. P.; Kline, Lauri R.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia