• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications

ISBN-13: 9781498763691 / Angielski / Twarda / 2017 / 358 str.

Ilkin Sengun
Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications Ilkin Sengun 9781498763691 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Acetic Acid Bacteria: Fundamentals and Food Applications

ISBN-13: 9781498763691 / Angielski / Twarda / 2017 / 358 str.

Ilkin Sengun
cena 874,41
(netto: 832,77 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 856,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book, written by leading international authorities in the field, covers all the basic and applied aspects of acetic acid bacteria. It describes the importance of acetic acid bacteria in food industry by giving information on the microbiological properties of fermented foods as well as production procedures. Special attention is given to vinegar and cocoa, which are the most familiar and extensively used industrial applications of acetic acid bacteria. This book is an essential reference to all scientists, technologists, engineers, students and all those working in the field of food science and technology.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biologia i przyroda
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Biology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781498763691
Rok wydania:
2017
Numer serii:
000470307
Ilość stron:
358
Waga:
1.03 kg
Wymiary:
25.65 x 18.29 x 2.54
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

PART-I: DESCRIPTION OF ACETIC ACİD BACTERIA. Systematics of Acetic Acid Bacteria. Comparative Genomics of Acetobacter and other Acetic Acid Bacteria. Physiology and Biochemistry of Acetic Acid Bacteria. Acetic Acid Bacteria Strategies Contributing to Acetic Acid Resistance During Oxidative Fermentation. Exopolysaccharide Production of Acetic Acid Bacteria. Improvements of Acetic Acid Bacterial Strains: Thermotolerant Properties of Acetic Acid Bacteria and Genetic Modification for Strain Development. Identification Techniques of Acetic Acid Bacteria: Comparison between MALDI-TOF MS and Molecular Biology Techniques. Preservation of Acetic Acid Bacteria. PART-II: IMPORTANCE OF ACETIC ACID BACTERIA IN FOOD INDUSTRY. Microbiology of Fermented Foods. Vinegars. Impact of acetic acid bacteria on cocoa fermentation. Detrimental Effects of AAB in Foods. Beneficial Effects of Acetic Acid Bacteria and Their Food Products.

Ilkin Yucel Sengun is an Associate Professor of Food Microbiology in the Department of Food Engineering at the University of Ege. She received the MSc and PhD degrees in food engineering from the University of Ege, Turkey. She completed her postdoctoral studies in Food Microbiology from the University of Copenhagen, Denmark.

Ilkin Yucel Sengun is giving lectures on food microbiology, general microbiology and hazard analysis critical control points (HACCP). She is an active researcher in the area of food science and technology and works closely with the food industry and government agencies. Her research interests include fermentation microbiology, lactic acid bacteria, acetic acid bacteria, food safety, antimicrobials and food-borne pathogens. In recent years, she has focused on novel technologies for improving food quality and safety. She has collaborated actively with researchers in several other disciplines of food science and technology.

Ilkin Yucel Sengun is the author of numerous scientific publications and reviews in international refereed journals. She has several book chapters on lactic acid bacteria and acetic acid bacteria. Dr. Sengun currently serves on the editorial boards of international scientific journals. She is a member of the Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects (UCTEA) Chambers of Food Engineers, Global Harmonization Initiative, International Society of Food Engineering (ISFE) and Turkish Society of Microbiology



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia