• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A study on Aspergillus flavus: Biochemical characterization of Aspergillus flavus » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

A study on Aspergillus flavus: Biochemical characterization of Aspergillus flavus

ISBN-13: 9783640989638 / Angielski / Miękka / 2011 / 32 str.

Lisa Nathalie
A study on Aspergillus flavus: Biochemical characterization of Aspergillus flavus Nathalie, Lisa 9783640989638 Grin Verlag - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A study on Aspergillus flavus: Biochemical characterization of Aspergillus flavus

ISBN-13: 9783640989638 / Angielski / Miękka / 2011 / 32 str.

Lisa Nathalie
cena 157,65
(netto: 150,14 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 157,21
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Technical Report from the year 2011 in the subject Biology - Micro- and Molecular Biology, grade: -, The University of Mysore (-), course: Biotechnology, language: English, abstract: Aspergillus flavus is the most widely known species of the genus Aspergillus which is known as a species in 1809 and first reported as a plant pathogen in 1920. Many fungi produce mycotoxin, a toxic secondary metabolite. Most A. flavus produces aflatoxin, a type of mycotoxin that is harmful for human, animal, and plant health. Characterization study of this saprophyte is important for the management of various human, animal, and plant diseases as well for surveillance, and other epidemiological study. The study focused on 3 subjects, morphological and physiological study, enzyme activity, and aflatoxin production from ground nut seeds collected from all over India. The growth of this fungus was compared in 4 different media for morphological study and in 4 different temperature on PDA media for physiological study. For enzyme activity, amylolytic, proteolytic, lipolytic, cellulolytic, pectinolytic and catalytic activity were determined. The presence of aflatoxin was performed using thin layer chromatography method. Among 12 isolates, amylase activity was shown by only 12 isolates and there is no clear zone in the remaining 8 isolates. Five isolates did not produce any protease among the 20 tested. Where as 18 isolates were positive for pectin methyl production. In case of lipase, 3 isolates did not show any white precipitation and all other isolates showed white precipitate due to the activity of lipase. Cellulose activity was very low in all the tested isolates and only 2 (AF7 and AF14) isolates exhibited the activity of cellulose in culture plates. Specific activity of catalase was calculated for all the isolates and all the isolates showed varied level of activity. The highest activity (210 mg/ml) was recorded by AF3 isolate and the least activity (1.58 mg/ml) in AF12. Among the 2

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Medical > Microbiology
Wydawca:
Grin Verlag
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783640989638
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
32
Waga:
0.05 kg
Wymiary:
21.01 x 14.81 x 0.2
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia