• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A New Book of Middle Eastern Food: The Essential Guide to Middle Eastern Cooking. As Heard on BBC Radio 4 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

A New Book of Middle Eastern Food: The Essential Guide to Middle Eastern Cooking. As Heard on BBC Radio 4

ISBN-13: 9780140465884 / Angielski / Miękka / 1986 / 560 str.

Claudia Roden
A New Book of Middle Eastern Food: The Essential Guide to Middle Eastern Cooking. As Heard on BBC Radio 4 Claudia Roden 9780140465884 Penguin Books Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A New Book of Middle Eastern Food: The Essential Guide to Middle Eastern Cooking. As Heard on BBC Radio 4

ISBN-13: 9780140465884 / Angielski / Miękka / 1986 / 560 str.

Claudia Roden
cena 131,15 zł
(netto: 124,90 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 131,15 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Discover Claudia Roden's classic recipes in The New Book of Middle Eastern Food. In 1968, Claudia Roden wrote her Book of Middle Eastern Food for readers who had never eaten an aubergine, let alone cooked one. Today, Middle Eastern foods are enjoying amazing popularity, largely thanks to her books. Since the publication of her classic bestseller, Claudia Roden has continued to collect recipes and culinary wisdom from the Middle East, as a result of talking and writing to many people, tasting their food and watching them cook. The New Book of Middle Eastern Food is Claudia Roden's ultimate collection of recipes from the subtle, spicy, varied cuisines of the Middle East, ranging from inexpensive but tasty peasant fare to elaborate banquet dishes. Praise for Claudia Roden: 'Claudia Roden is no more a simple cookbook writer than Marcel Proust was a biscuit baker. She is, rather, memorialist, historian, ethnographer, anthropologist, essayist, poet ...' Simon Schama 'Every one of Claudia's books introduced us to a delicious new world' Sam and Sam Clarke 'Roden's great gift is to conjure up not just a cuisine but the culture from which it springs' Nigella Lawson 'Claudia Roden's writing has the fascination of her conversation. Her books are treasure-houses of information and mines of literary pleasures' Observer As well as writing cookbooks and presenting cooking shows on the BBC, Claudia Roden is also a cultural anthropologist based in the United Kingdom. Born and brought up in Cairo, she finished her education in Paris before moving to London to study art. With the publication of her bestselling classic, A Book of Middle Eastern Food in 1968, Claudia Roden revolutionized Western attitudes to the cuisines of the Middle East. Since then she has published nine other books, including the award winning classic, The Book of Jewish Food, and has won no fewer than six Glenfiddich awards for her writing. Her other books include Arabesque, The Food of Italy, Mediterranean Cookery and The Food of Spain.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Middle Eastern
Wydawca:
Penguin Books Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780140465884
Rok wydania:
1986
Ilość stron:
560
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
21.5 x 13.4 x 3.2
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia