Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Food Industry 4.0: Unlocking Advancement Opportunities in the Food Manufacturing Sector » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2687494]
•
Literatura piękna
[1634418]
więcej...
•
Turystyka
[62777]
•
Informatyka
[142089]
•
Komiksy
[31535]
•
Encyklopedie
[21638]
•
Dziecięca
[511510]
•
Hobby
[107034]
•
AudioBooki
[2004]
•
Literatura faktu
[198530]
•
Muzyka CD
[622]
•
Słowniki
[2715]
•
Inne
[402058]
•
Kalendarze
[1614]
•
Podręczniki
[164883]
•
Poradniki
[408763]
•
Religia
[455640]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59427]
•
Sztuka
[224284]
•
CD, DVD, Video
[3892]
•
Technologie
[205669]
•
Zdrowie
[88491]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2712]
•
Puzzle, gry
[3297]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10029]
Kategorie szczegółowe BISAC
Food Industry 4.0: Unlocking Advancement Opportunities in the Food Manufacturing Sector
ISBN-13
: 9781789248425 / Angielski / Miękka / 2022
UK) Swainson Professor Mark (University of Lincoln
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Food Industry 4.0: Unlocking Advancement Opportunities in the Food Manufacturing Sector
ISBN-13
: 9781789248425 / Angielski / Miękka / 2022
UK) Swainson Professor Mark (University of Lincoln
cena
184,46
zł
(netto: 175,68 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 184,46 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 12 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Business & Economics
>
Industries - Food Industry
Technology & Engineering
>
Agriculture - Sustainable Agriculture
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Wydawca:
CABI Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781789248425
Rok wydania:
2022
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: