Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Rebel Canners Cookbook: Preserving Time Honored Methods » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678508]
•
Literatura piękna
[1635285]
więcej...
•
Turystyka
[64041]
•
Informatyka
[142605]
•
Komiksy
[32622]
•
Encyklopedie
[21611]
•
Dziecięca
[515985]
•
Hobby
[108831]
•
AudioBooki
[2077]
•
Literatura faktu
[198745]
•
Muzyka CD
[655]
•
Słowniki
[2748]
•
Inne
[405763]
•
Kalendarze
[1920]
•
Podręczniki
[165164]
•
Poradniki
[410648]
•
Religia
[455855]
•
Czasopisma
[400]
•
Sport
[59759]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3917]
•
Technologie
[205170]
•
Zdrowie
[88650]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3088]
•
Puzzle, gry
[3369]
•
Literatura w języku ukraińskim
[266]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10257]
Kategorie szczegółowe BISAC
Rebel Canners Cookbook: Preserving Time Honored Methods
ISBN-13
: 9781732751408 / Angielski / Twarda / 2018 / 176 str.
Tammy McNeill
;
Sheri Savory
;
Aimee McNeill
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Rebel Canners Cookbook: Preserving Time Honored Methods
ISBN-13
: 9781732751408 / Angielski / Twarda / 2018 / 176 str.
Tammy McNeill
;
Sheri Savory
;
Aimee McNeill
cena
160,02
zł
(netto: 152,40 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 151,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Methods - Canning & Preserving
Cooking
>
Garnishing & Food Presentation
Cooking
>
Comfort Food
Wydawca:
Stars Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781732751408
Rok wydania:
2018
Dostępne języki:
Ilość stron:
176
Waga:
0.57 kg
Wymiary:
20.32 x 20.32 x 1.6
Oprawa:
Twarda
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: