• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition

ISBN-13: 9781498726689 / Angielski / Twarda / 2015 / 690 str.

David Julian McClements
Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition David Julian McClements 9781498726689 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition

ISBN-13: 9781498726689 / Angielski / Twarda / 2015 / 690 str.

David Julian McClements
cena 993,81
(netto: 946,49 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 982,29
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Continuing the mission of the first two editions, Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Third Edition covers the fundamentals of emulsion science and demonstrates how this knowledge can be applied to control the appearance, stability, and texture of emulsion-based foods. Initially developed to fill the need for a single resource covering all areas of food emulsion formation, stability, characterization, and application, the first two editions raised the bar for references in this field. This third edition is poised to do the same.

See What s New in the Third Edition:

  • New chapters have been added on Emulsion-Based Delivery Systems and the Gastrointestinal Fate of Emulsions
  • All chapters have been revised and updated, including new methods of fabricating and characterizing emulsions
  • New figures have been included, and previous ones have been redrawn

As in previous editions, the main focus of this book is on presenting the fundamental principles of emulsion science and technology that underlie all types of emulsion-based food products. It highlights practical applications and provides an overview of modern areas of research. Figures and diagrams add emphasis to important concepts and present the underlying theory in a clear and approachable manner. These features and more give you a firm grounding in basic principles that will aid in the rational design of new products, the improvement of existing products, and the more rapid solution of processing problems. "

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781498726689
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
690
Waga:
1.42 kg
Wymiary:
25.65 x 18.29 x 4.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Introduction. Molecular Properties. Colloidal Properties. Ingredients. Interfacial Properties. Formation. Stability. Rheology. Appearance. Flavor. Gastrointestinal Fate. Food Emulsions in Practice. Emulsion-Based Delivery Systems. Emulsion Characterization.

David Julian McClements is a professor in the Department of Food Science at the University of Massachusetts. He specializes in the areas of food biopolymers and colloids, particularly the development of food-based structured delivery systems for bioactive components. Dr. McClements received his Ph.D. in Food Science (1989) from the University of Leeds. He then did post-doctoral research at the University of Leeds, University of California, Davis, and University College Cork. His research has been funded by grants from the U. S. Department of Agriculture, National Aeronautics and Space Administration (NASA), National Science Foundation, U.S. Department of Commerce, and the food industry. He is a member of the editorial boards of a number of journals, and has organized workshops, symposia, and conferences in the fields of food colloids, food emulsions, and delivery systems.

McClements, David Julian McClements, Department of Food Science, University... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia